Mingi jama on sellega, takistusi näitab valesti natuke liigutad seda potekat ja hakkab valesti näitama. Teine jama on selles, et pingeid näitab valesti, võrgus on 220V aga tester näitab üle 250V. Jama tuli sellest, et läksin pingeid mõõtma trafol, oli vaja keerata testril nupp 250V peale aga läks 50mA peale ja oligi kaitse läbi. Ei olnud endal 0,5A kaitsed panin asemele 1A kaitsme. Kuidas ma selle jama kõrvaldan? Põlva linnas ei ole 0,5A kaitsed kuskil müügil, no on tegelane küll.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Tester A802
Collapse
X
-
Vs: Tester A802
Esmalt postitatud RaunoK pooltMingi jama on sellega, takistusi näitab valesti natuke liigutad seda potekat ja hakkab valesti näitama. Teine jama on selles, et pingeid näitab valesti, võrgus on 220V aga tester näitab üle 250V. Jama tuli sellest, et läksin pingeid mõõtma trafol, oli vaja keerata testril nupp 250V peale aga läks 50mA peale ja oligi kaitse läbi. Ei olnud endal 0,5A kaitsed panin asemele 1A kaitsme. Kuidas ma selle jama kõrvaldan? Põlva linnas ei ole 0,5A kaitsed kuskil müügil, no on tegelane küll.
-
Esmalt postitatud RaunoK pooltMingi jama on sellega, ....... no on tegelane küll.
Loodetavasti ei saanud mikroampermeeter niipalju kannatada
et remont ära ei tasuks. Siiski tuleb arvestada et vahetada
tuleb üks kuni mitu täppistakistit ja remontima peaks soovitavalt
selline inimene kes varem on testreid remontinud. Igatahes peaks
väga täpselt ette kujutama testri "hingeelu" ja vajalik on ilmselt
ka täppistakistite mõõtmise võimalus. Varemalt olid testrid
(näiteks kuulus ТЛ-4) ehitatud selliselt et mikroampermeetriga
käis jadamisi üks individuaalne (valitud konkreetselt sellele)
takisti. Kas ka nüüdsetel testritel samamoodi, pole olnud juhust
vaadata. Kui see on kannatada saanud ja takistus muutunud,
on päris kindlasti täppismõõtmist vaja uue tegemisel/valimisel.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Testrist A802 assja ei saanud, sai siis paar nädalat pärast kokkutulekud ostetud uus, see on Velleman DVM850BL. Asi siis selles usaldasin selle testri kolmele poolearulisele. Mulle õeldi, et jama on sellega, neil oli ainult vaja pinget mõõta 12V piirkond oli 20V ja pärast seda hakkas tester suvalisi numbreid näitama igas piirkonna. Mind juures polnud nii et ma ei tea ka, et mis seal juhtus. Ni et kui järgmine kord lähvad oma arust raadiod panema autose siis tule kätte anda 6V pirn kui on 12V siis põlebläbi. Tester näitab täieste suvalisi numbreid. Kas tühjast peast/ajust või patareist. Ei välist ka seda, et pandi oma arust valele piirkonnale ja nüüd mulle valetatakse, et mitte malka saada.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Tühja patareiga hakkab volte rohkem näitama lihtsalt. Soovitan osta see kõige odavam m830 tüüpi tester (kollane kandiline) Praegu juba marketites u 90 kr.
Sellest järgmine aste maksab juba u 400 kr, millega saab vahelduvvoolu voolu ka mõõta. Muu on niisama ninnunännu lisaks, nendel 200 kr pillidel.
Auto elektri jaoks on vga hea hoopis see terava otsaga juhtmega nö kruvikas millel pirn sees.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
-
RaunoK, lamptester ei päästa sind.
Miks?
Kui patarei on tühi, siis ei peagi (ja tihtipeale ei saagi) tester õigeid numbreid näidata. Skeem ei saavuta ettenähtud töörezhiimi ja sellepärast valetabki. Auto vajab ka sõitmiseks bensiini, ja kui otsa hakkab lõpema, siis enne lõplikku peatumist turtsub.
Kui annad testri pooletoobilistele lõhkumiseks, siis 100% tõenäosusega lõhutaksegi. Lõhutakse sellepärast, et see teeb nalja, eriti siis, kui lõhkujaid on mitu. Sa oled liiga hea inimene ja neid ei huvita Sinu vara käekäik, sest nad teavad, et võivad karistamatult seadet lõhkuda.
Mõlemad võimalused esinevad täpselt samamoodi ka lamptestriga.If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Ise oman wellman DVM890 testrit ja sai kunagi korraliku fluke testriga kontrollitud ja näitab täpselt, lisaks on kasulik auto off fuktsioon. sa ka korra võrgus oome mõõdetud ja ei juhtunud midagi. Tavalised 100 eeka seebikarbid lõpetasid kõik kõmakaga 700V vahelduva piirkonnas võrgust pinget mõõtes. Fluke muidugi on lolli kindel, sai 800V mõõdetud oomides ja töötas pärast. Out of limit negatiivseid oome näitas ainult.
Pealegi tuleb ikka patarei märgutuld jälgida, fuke muidugi ei lase sul midagi teha kui batarei tühi.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Sai nüüd ca 2,5aastaga 2 testrit läbi põletada kõrge pinge pärast, mina ei lasknud ise läksid.
Ega keegi ei oska soovitada lahendust või sellist testrit millega kannataks ka kilovolte mõõta? Heal juhul võiks ta taluda kuni ca 10kV. Teine läks läbi kui mõõtsin Priboi C204 lõpulampide anood pinget, siis ta läks võnkuma kui juhtmed ära võtsin. Täpset pinget ei tea aga kaarleek oli u 3...5mm pikkune. Kolmas läks 4kuud hiljem läbi, kui mõõtsin ühe tundmatu toiterafo pingeid, mida pärast seda selgus, et ka sealt tuleb kõrge pinge. Tegu oli lampidel mõõteriista toitetrafoga, kus kasutati kenotroni.
Pärast seda on tunne, et ei osta ma enam kunagi iga suguste viledega testrit. Parem siis juba selline millega saab ainult alalist ja vahelduvat mõõta. Nii kui nii teeb kõrge pinge mulle nalja ja varem või hiljem põletab minu universaaltestri läbi ja seda just siis kui raha ei ole/poed on kinni.
Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
:O Masu on vist inimeste ajudele ka hakanud. Pingejagurist kuuled ilmselt esimest korda või kui mitte siis ma ei saa aru kuidas multimeetriga kilovolte minnakse mõõtma. http://www.raltron.com/cust/tools/voltage_divider.asp siin on skeem kuidas teha ja ka kalkulaator mis arvutab igatpidi, jätad aga soovitud koha tühjaks ja olemas.viimati muutis kasutaja Scott; 02 March 2010, 03:22.Condemn the hive.
Comment
Comment