Teade

Collapse
No announcement yet.

Vilkuri kivi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vilkuri kivi

    Selline väga kiire küsimus, vilkurile tuleb vool ja läheb läbi kondeka ja sealt läheb ühte kivisse, ühte jalga läheb pluss, keskmisesse mass ja kolmandast tuleb mootorisse pluss. Mis on selle kivi otstarve, see kivi põles maha nii et nime ei näe et mida sinna asendada?
    Kas otse ei võiks mootorisse panna? Mingit asendust pakkuda näiteks.

    Vilkur on 12V / 55W ja 24V / 70W. See vilkur on suurel rekkal. Lahendust? Ise mõtlesin, et kivi ära kaotada. Teha dioodi ja kondekaga ainult, sest ma arvan et see kivi on pinge stabiliseerimiseks. Kuid kuidas peaks diood seal olema ja kui võimas (diood + juhtmele tuleb panna jah) ja kondekas mootoriga paraleelselt (kui suur kondekas?)

    Nokkijad võiksid tagasi hoida, kiiruga ei oska targemalt kirjutada.
    viimati muutis kasutaja andreas123; 23 m 2007, 12:09.
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

    #2
    Vs: Vilkuri kivi

    Idee poolest peaks mootor seal 12V DC`ga töötama, seega oli tolleks läbi põlenud detailiks pingestabilisaator (LM,KIA) 7812. Kontrolli kindlasti ka mikromootori korras olekut, kuna nii sama, ilma põhjuseta too pingestabilisaator läbi ei läinud, seega võib mootoris olla lühis (liigkulumine jne.)

    Comment


      #3
      Vs: Vilkuri kivi

      Ostsin selle, vahetasin ära ja praegu toimis. Eks näeb mis ta teeb kui kauem töötab. Võtsime teise kivi ka, et kui see maha põleb siis paneb teise plus korralikku radika. Praegu on originaalis see pleki küljes mis vilkuri kesta sees on.

      http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=UA7812-MBR

      Korras jälle!
      Vaesel ajal on kärbes ka liha.

      Comment

      Working...
      X