CRT teleka FINLUX TZ82X8RFFCM must värv on rohekas. Kõik värvid on tegelikult olemas. Ja veel üks iseärasus: väljalülitamisel (stand- by) tekib ekraani keskele selline sähvatav laik, nagu ma mäletan 60-70 aastate mustvalgete telekate väljalülitamisel. Kas see on kineskoobi lõpp või saab parandada. Telekas hirmus raske, igaks juhuks parandusse viia ei taha.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Finluxi pilt roheline
Collapse
X
-
Vs: Finluxi pilt roheline
Natuke kahtlen aga kui asjalikud meistrid nii arvasid, ju siis on.
Eriti tekitab kahtlusi kord ühe, kord teise värvi kadumine. Uuri videokivi ja tema ümbrust. Ossist oleks kasu asja juures.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kui tööd on palju,siis võidi piirduda ainult kerge ülevaatusega,seda enam,et kõik väliselt viitab kõik kineskoobi veale.aga et selle eest veel nii palju raha võeti...
kui kontrolliti põhjalikult,siis ehk veel lepiks.aga võta sa kinni,kuidas tegelikult oli.
ise olen ma alati kineskoobi defekteerinud tasuta,sest tegu on ikkagi teleri surmaga ja inimesel tekib uue teleri ostmise kulu.milleks veel täiendavat kulu teha.
Comment
-
tasuta tänapäeval ei saa midagist...ja miks peaks keegi tegema defekteerimist tasuta, seda enam et antud isik ei osta ju uut telkut antud firmast, seega firma ju oleks miinustes tehtud kulutuste pealt (paberimäärimine st vormistamine, meistri tööaeg kes sellega tegeles jne)....sry ot pärast
Comment
-
Tere,
mul ka täpselt sama marki teler andis otsad.
Pilt oli korralik ja mingit rohelust polnud.
Lihtsalt miski kaitse rakendub seal ja lülitab ise välja.
Varem aitas saba seinast eemaldamine mõneks ajaks, nüüd töötab külmast peast ainult mõned sekundid.
Roheline tuli jääb vilkuma ja on kuulda plõksimist, tahab vist sisse lülitada aga miski kaitse rakendub ja ei lase.
Muidu täitsa korralik ja külmjooteid pole, kärsanud ka midagi pole.
Kas võib ka mõnes kontaktis viga olla?
Või hakkab reatrafo lühisesse minema heast peast.
Ehk on kellegil siin kogemusi.
Comment
Comment