Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem "BLAUPUNKT lausanne cd30" autoraadioga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem "BLAUPUNKT lausanne cd30" autoraadioga

katkine autostero, väidetavalt häälenupp ei toimi? Ühendasin voolu taha, kuid display tuledki ei läinud põlema sees oli cd, see hakkas ringi käima ja selle sain sealt seest ka kätte. Kõlareid ei ole jõudnud proovida.

Kas leidub inimest kellel oleks kogemusi displayde ja nuppude remondiga?
    Leidub kedagi kellel on olemas sama autoraadio? vaevatasu!

Vs: Probleem "BLAUPUNKT lausanne cd30" autoraadioga

andsid sa ikka mõlemale otsale 12V peale?

Comment

minuteada ikka mõlemale üks punane, teine kollane juhe.

Kui leiaksin foorumi vahendusel inimese kellel on sarnane cd/raadio saaksin lihtsa vaevaga kindlaks teha kas viga on esipaneelis, või on?
      Kellel on "Blaupunkt lausanne cd30 4x40w" raadio anku teada!

Comment

Selline Blaupunkti mudel oli minu juures kevadel remondis, display oli "pime" kuna taustvalgustus oli osaliselt läbi. Osad taustvalgustus ahelad olid jadamisi ühendatud ja kasutati seal minu mäletamist mööda valdavalt pindmontaazvalgustusdioode. +12V tuleb anda nii kollasele kui punasele juhtmele, et asi töötaks. Pistik maki tagaküljel oli vist ka standartne täielikult. Muidu päris hea automakk teine........

Comment

Esmalt postitatud Max27 poolt
          Selline Blaupunkti mudel oli minu juures kevadel remondis, display oli "pime" kuna taustvalgustus oli osaliselt läbi. Osad taustvalgustus ahelad olid jadamisi ühendatud ja kasutati seal minu mäletamist mööda valdavalt pindmontaazvalgustusdioode. +12V tuleb anda nii kollasele kui punasele juhtmele, et asi töötaks. Pistik maki tagaküljel oli vist ka standartne täielikult. Muidu päris hea automakk teine........
          Siis kohe küsimus "Max27"le, kas oleksid huvitatud ka selle minu vigase raadio parandustöödega abistamisest?

Comment

Working...
          X