Teade

Collapse
No announcement yet.

Lg kuvar tuksis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lg kuvar tuksis

Selline asi, et äike lõi sisse ja kuvaril pilti enam ei näita... Nagu vool peaks kuvarisse minema või noh alguses nagu läks aga pilti ikka ei näita. Et kas keegi teab kuhu parandusse tartus viia vms, või äkki keegi teeb ise ära? Ei taha nagu uut kah osta sest see oli suht korralik 20" flat screen kuvar.
    viimati muutis kasutaja Nightwatcher; 17 m 2007, 17:38.

Vs: Lg kuvar tuksis

Üldiselt on nii, et kui juba pikse tekitatud ülepinge on vooluvõrgu kaudu ning koduelektroonikast läbi käinud, siis on paranduslikust küljest kehvad lood. Väiksema elektrivõrgu üle/hetkpinnge korral rikneb tavaliselt impulsstoiteploki osa kuvari põhiplaadi peal aga suurema piksetabamuse (otsetabamuse) korral vähemalt pool elektroonika komponentidest terves seadmes. Viimase varjandi korral oleks kuvari remontimine suhteliselt mõtetu ettevõtmine. Omale on ikka suviti sattunud töökotta sellised "pikseehmatuse" saanud koduelektroonikat ja enamasti salatakse maha ka veel, et vääramatu jõud kallal käinud on. Öeldakse lihtsalt, et näed korraga läks pilt eest ja kogu moos, rohkem ei tea midagi, kuigi omal nina haistab juba kaugelt aparaadi seest tulevat kärsa haisu. Võid üritada viia oma kuvari ülevaatamisele nt. Arwesti mis asub Aleksandri tänaval, kuid pead arvestama ka sellega, et kui seadmest ikkagi asja ei saa, siis diagnostika eest on samuti vaja tasuda ja mitte vähe alati, sest aeg on raha. Üldiselt soovitaks uue LCD- paneeli jaoks aegsasti raha koguma hakata, kuna vanast kuvarist ei pruugi enam elulooma saada.

Comment

VBolla mõni teadjam oskab öelda-ehk annab sinna mõne 17 tollise sisu panna? Nood uuemad kannatavad ka päris kõrgeid resolutsioone.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Kaitsme, toite-ja reatransid võid ise ka üle mõõta. Kui nad kõik kutud, pole enam mõtet edasi vaadata.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

noo ma vaatan asja üle et äkki ikkagi midagi annab teha aga asi ei tohiks nii hull olla sest äike ei löönud otse traatidesse, vaid hakkis veic kõrvlmaja juures asuvat puud aga egas ma ise kah ei uskunud et sellest elulooma saab aga eks vaatab... Noh kui transides asi siis ma saan neid tööjuurest laenata kui midagi sobib .

Comment

aga kas kaitse võib seal läbi olla? ja kui võib siis selline asi, et kuvaris oli 6a kaitse aga kas ma võin selle asemele panna ka 6.3a kaitsme?

Comment

Esmalt postitatud Nightwatcher poolt
              aga kas kaitse võib seal läbi olla? ja kui võib siis selline asi, et kuvaris oli 6a kaitse aga kas ma võin selle asemele panna ka 6.3a kaitsme?
              Võid panna küll 6,3A sulavkaitsme sinna asemele aga ma millegipärast eeldan, et lihtsalt kaitsme vahetusest jääb veidi väheks, sest tavaliselt põleb see läbi viimasena, kui mõni muu detail on juba lühistunud, kuid proovida võib sellegipoolest.

Comment

Working...
              X