Teade

Collapse
No announcement yet.

Creative ZEN Vision tuksis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Creative ZEN Vision tuksis

Mul on zeniga tekkinud probleem peale seda, kui ta maha kukkus. Ma ei tea, kas viga võib olla kõvakettas või milleski muus, aga igaljuhul ei lähe ta enam korralikult peale (isegi mitte recovery mode'i) vaid lihtsalt lööb ekraanile creative ja siis ZEN. Isegi pealt ära ei lähe enam muud moodi kui lihtsalt aku tagant ära võttes.
    Ta (arvatavasti kõvaketas) teeb loksutades kerget tiksuvat häält - kas see võib tähendada, et nõel on paigast ära?
    Oleks tore, kui keegi sellel teemal mingit nõu oskaks anda.

Vs: Creative ZEN Vision tuksis

kõvakettal pole nõelu. on pead, mis ei lähe paigast ära, küll aga võivad vigastada põrutamisel ketta pinda, mis võib kettalt lugemise väga raskeks teha. tiksuv hääl on ketastel suht iseloomulik, kui nad surnud on, kuigi oman ka kogemusi, kus tiksumine on põhjustatud andmekaabli halvast ühendusest. sellise viguri puhul ei tohiks halb ühendus probleeme tekitada.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kas mingi arvuti utiliidiga ei saa sundida seda formaatima.
      Vähemalt Zen Micro puhul on see võimaluys olemas.
      Äkki päästab.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul pole seda enam võimalik arvtiga ühendada, arvuti lihtsalt ei tuvasta seda. Kui tuleb välja, et kõvaketas siiski on surnud, siis peaks vist uut kõvaketast jahtima hakkama?

Comment

Esmalt postitatud Sass K poolt
          arvuti lihtsalt ei tuvasta seda.
          Sellisel juhul ehk firmware õhtal. Ketas ise võib terve olla.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mnjaa... aga ma ei kujuta ette, kuidas sinna enam firmware oleks võimalik peale kanda , kuna seda ainult creative enda programmiga on võimalik teha. Kui ta aga ei saa aru, et ta on ühendatd, siis ei oska ma eriti midagi teha :S. Aga thnx muide, et ikka veel lootust annad.

Comment

A sa proovi sellele uus firmware selga lasta. See toimub eraldi softiga, äkki see leiab asja üles.
              Edit: Creative.com lehelt peaks saama.

Comment

ma olen proovinud sinna uut firmware peale lasta, aga võimatu... arvuti ei tuvasta seda nii või naa.

Comment

seda recovery tooli oled proovinud ?

Comment

Jah, ma olen proovinud kõike creative saidilt.

Comment

Working...
                    X