Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika S90 taastamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika S90 taastamine?

Tere

Kuna suutsin ka ennast nakatada kvaliteet heli pisikuga, siis tekkis kohe palju muresid!
    Mure number üks, sain sõbra käest osta radiotehnika s90 kõlarid! Kuna hind oli hea, mõttlesin võimalust mitte mööda lasta. Kuid tekkis kohe jama, kõrgeid nad ei mänginud, kui siis väga vaikselt! Kas viga on kõlarites, sest olen kuulnud et s90 ei mängi peale bassi midagi eriti! Või siis elementides, sest nad nägid mul suht koht närused välja!
    Ja kas annab neid kõlareid kusagil taastada, juhtmeid vahetada, elemenete vahetada? Sest kusagil Elfa foorumi sügavustes lugesin et keegi oli juhtmed sees ära vahetanud ja tulemus oli paranenud?

Ette tänades Geit!

Vs: Radiotehnika S90 taastamine?

Mille taga sul need mängivad?Väga vabalt vöib olla et körgete elemendid läbi.Uued saad siit samast elfa poest vai kah nooresttehnikust.

Comment

Hetkel mängivad nad mingi vana panasonicu keskuse võimu järgi! Ja tegin avastuse et kõrgete elemendil on keegi nõelaga augud sisse torkinud
      Peab sammub poe poole seadma, kuid poe koduleleh ei leidnud ma neid üles! Mis hinda jääda võivad?

Comment

http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1583
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Pähh.
          Ei mängi kõrgeid?
          Mul kõlaritelt kõrged kõvasti maha keeratud, võimult mingi kesk ja kõrged +6..
          ja, kõrgeid on piisavalt, vähemalt mu arust.
          SUl ja hvast elementides viga.
          Aga, + Vaheta juhtmed KÕIK väljaa, nagu filtrist elementideni, ja muidugi terminalist keskuseni ka. Kõrgeid, ja kesk tuleb juurde, ning bass Muutub paremaks.
          + lisa vatiini, või võta ültse vana ära. Bass on hoopis teine , IMO. Mulle küll meeldib enda kõlarite heli. 3k creative kõlarite komplekt ei teind sugugi paremt heli, bass, kui ka kõrged jäid igati pidi alla.
          edit. mnja. Mul võimu osa ka parem.

Comment

Suured tänud kõigile kes lahkelt abi pakkusid! Nüüd tean kuhu poole edasi liikuda!
            Ise hakkasin mõtlema, et huvitav mis häält teeb S90 kast kui sinna audese elemendid külge toppida!? Tean et on vaja teha mõningased arvutused sisemise ruumi suhtes jne! et saada ideaalset tulemust, kuid alustuseks audese kõrger panna?

Comment

Pigem mõtleks ma rahalise tasuvuse peale.

E: Ja nõela auk on arvatavasti sellest, et kuppel sisse vajutatud ja siis nõela abil välja tõmmatud uuesti. (NB! Sellisel juhul oleks muidugi lihtsam ettevaatlikult tolmuimejat rakendada .)

Comment

kui tartus asud, võin sulle kõrge ära anda. vedeleb kapis niisama. Peaks ka töökorras olema. andmed sis 6GDV-6-25
                25ohm 6W email: youthful@hot.ee

Comment

armsad kõlarid küll aga sisuliselt mõttetu raha matmine nende kõlarite alla eriti kui puudub kogemusi kah pealekauba ise taastand küll neid
                  müü maha edasi kellegile kes oskab korda teha või siis päris ära lõhkuda..ning lisa müügitulust saadud rahale 1 kilo otsa (mis tglt raiskaksid taastamise alla) ja tulemuse saaksid kui mitte 2 korda siis 3 korda parema soundi
                  mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                  X