Teade

Collapse
No announcement yet.

ESTONIA-001c

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ESTONIA-001c

Kas, kes remondiks? Kui panna CD sisse, siis keerutab seda 3-4 sek, seejärel peatub, veateade ja ongi kõik.

Vs: ESTONIA-001c

No nii, vahepeal vedasin selle Mureli tn remonditöökotta, seal öeldi mõni päev hiljem et mikroskeemid läbi ja neil tagavara pole. Seejärel Tartu mnt töökotta-
    pidavat olema kaputt ja soovitati see prügikasti juurde viia. Remontija jagas veel tarkusetera ,et "laser üle viie aasta ei töötagi"

Comment

Prügikasti ära kindlasti viska! Ja "laser üle viie aasta ei töötagi" on muidugi BS.
      Mikroskeemid läbi, kõlab kah kuidagi kahtlaselt. Enivei, aitähhi eest viiks heameelega minema, Vega 122C kaaslaseks.
      Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud eesti poolt
        ..."laser üle viie aasta ei töötagi"
        See on selle pilli kohta tõesti BS. Ma tean paari sellist, mille varsti 20 aastat täis saab ja ikka veel hingitsevad, ainult järjest tihedamini tahavad puhastamist. Tänapäevastel odavatel laserpeadel on küll 5 aastat soliidne iga ja mõned venitavad hädavaevu garantiiaja välja; eriti Hiinas tehtud isendid.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Esmalt postitatud Padasonic poolt
          See on selle pilli kohta tõesti BS.
          Mis tähendab BS?

Comment

Esmalt postitatud SkY-WoLtAgE poolt
            Mis tähendab BS?
            Bullshit.
            Kolakoguja

Comment

Kannatust prügikastiga!Ennem võid mulle ärida!
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

No eesmärk oleks see töökorda saada- on ettepanekuid, kes teeks?

Comment

Kas keegi Tallinnas võtaks parandada?

Comment

Kas huvitab just kindlalt selle CD-mängija tööle saamine või ehk huvitab vahetus mõne lääne mängija vastu. Selle paneks hea meelega teiste Estoniatega riiulisse. Töökord ei huvitagi.
                    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Jah, huvitab just töökorda saamine, kui keegi teab, kus tehakse, andke teada.

Comment

sa võiksid puht kiusupärast "anna mulle " vendade jaoks teha video kus paned lihtsalt põlema selle suht lahedat vastukaja tekitaks
                        mida sa lohh vahid

Comment

Olen seda mängijat omanud-mul töötas ilusti,aga heli mis sealt tuli oli alla igasugust arvestust-eks ta ikka selline alguse asi oli-nüüdseks asi leidnud uue omaniku.

Comment

Esmalt postitatud rainx666 poolt
                            sa võiksid puht kiusupärast "anna mulle " vendade jaoks teha video kus paned lihtsalt põlema selle suht lahedat vastukaja tekitaks
                            see on mingi uuem koolihuumor millest vanemad inimesed enam aru ei saa?

Comment

Esmalt postitatud eesti poolt
                              Jah, huvitab just töökorda saamine, kui keegi teab, kus tehakse, andke teada.
                              Palju sa oled valmis selle riista kordasaamise eest maksma?
                              Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Working...
                              X