Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi üks kanal ei tööta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    võimendi üks kanal ei tööta

    soetasin endale läbi eBay Cambridge Audio A500 võimendi. kui müüja sõnul oli tegu eeskujulikus korras aparaadiga, siis kodus võimendit üles sättides selgus, et töötab ainult vasak kanal. müüja oli küll lahkesti nõus asja tagasi ostma, kuid asja transpordikulud kujunevad selliseks, et jään korralikult omadega hävingusse.
    seega otsin nüüd inimest, kellel oleks kogemusi sedasorti tehnika remontimisega. oskab keegi kedagi soovitada, sest päris suvalisse töökotta ei tahaks kohe kindlasti sellise aparatuuriga pöörduda. tegelikult vajab remonti isegi kaks sellist võimendit, millel kummalgi üks kanal ei tööta. teisel võimendil pidi lisaks olema veel selline häda, et kõlari väljundisse pidi minema ülepinge(?) vms et põhimõtteliselt võivad kõlarid läbipõleda. enda võimendi puhul ei oska seda öelda, kuna kodus puuduvad mõõtmiseks vajalikud vahendid.
    viimati muutis kasutaja vril; 22 m 2007, 09:00.

    #2
    Vs: võimendi üks kanal ei tööta

    Hmm.Esialgu vaata kaane alla(või tagapaneeli) toiteõlgade kaitsmed üle.Heal juhul võivad olla katkestuses, kehvemal juhul aaga kanal maha põlenud.Viimasel juhul anna remondimehele katsuda.Üldiselt peaks olema sellistel võimenditel kõlarikaitse plokk standartvarustuses.Kui mitte, siis kindlasti meistri poolt lasta lisada...
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

    Comment


      #3
      Vs: võimendi üks kanal ei tööta

      aga millised defektid võivad tekkida võimendi transportimisel. inimene väitis, et teele saates oli asi igati töökorras ja pakkus, et maksab raha tagasi. positiivsed kommentaarid lubavad oletada, et müüja ei valeta. seega mis viga võib tekkida kui seda aparaati posti teel saadetakse?

      Comment


        #4
        Vs: võimendi üks kanal ei tööta

        sa peaksid ta laskma mõnel meistrimehel üle vaadata.kui üks kanal töötab,siis miks ei peaks töötama ka teine?järsku tegid mingi vea ühendamisel?

        otsi ikkagi kaitsmed üles.sellel isendil peaks tulema toitepinge kummassegi kanalisse eri mähistest.nii et võib ikkagi olla,et mõni kaitse on lahti põrunud.
        viimati muutis kasutaja kreeklane; 27 m 2007, 08:17.

        Comment

        Working...
        X