Teade

Collapse
No announcement yet.

Keskuse lõpp läbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Keskuse lõpp läbi

tegemist on sõbra philips fw-c280 -ga. Juhtus nii nagu kõigi muusikakeskustega juhtub, kui neile ühendada 4-oomine supakas taha ja kaua kuulata. Keskus on ise ju 6-oomine.
    Keskuse eelvõim töötab ja kõrvaklapi pesa on ka terve.
    Kontrollisin ja sain teada, et signaal läheb lõppu ja väljundisse tuleb väga vaikne sahin. Üks kanal ka undab vaikselt.
    Lõppvõimus on üks 12-jalaline kivi,kus on kirjas an 125 194 , ja veel kaks 3-jalalist transistori.
    võibolla ma vaatasin midagi valesti, aga ma ei leidnud kuskil sellist lõpukivi müügil.

Peale keskuse avamist ei hakanud enam ekraan ka tööle, kuigi kõik ribakaablid olid terved ja vool läks neist läbi, kas tõesti võib "staatiline elekter " kiibiga selliseid trikke teha.

Kõik nõuanded on teretulnud.
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: Keskuse lõpp läbi

kehvasti vaatasid ja sama kehvasti otsisid.AN7125 leidmisega ei tohiks mingeid raskusi tekkida

Comment

Peale keskuse avamist ei hakanud enam ekraan ka tööle, kuigi kõik ribakaablid olid terved ja vool läks neist läbi, kas tõesti võib "staatiline elekter " kiibiga selliseid trikke teha.
      Järelikult midagi oli ikka ühendusest lahti, staatiline elekter ei tohiks nagu kohe küll midagi nässu keerata. Sest kui ta tõõtab tekib ka staatilist elektrit, mis maandatakse. Aga kui sa lahti teed maandad sa ise selle ära.
      Ise neid ka üksjagu lahti teinud, aga pole midagi tõõtamast lakkand.

Comment

kui need kaablid pinge all tagasi ühendada,siis võib igasuguseid asju juhtuda,aga ma siiski kahtlustan,et sa midagi valesti (või pahasti)kokku panid

Comment

selle ekraani asja ma j2tan algul sinnapaika, enne tegelen l6puga.

miks on nii suur hinnavahe?
          48 EEK http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=3342

66 EEK http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_o&otsi=AN7125

193.90 EEK http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi

need on ju sama tyypi kivid, v6i ma eksin?

Comment

viimane link ei tööta h2sti aga toode maksab nii palju

Comment

Et sa saaksid odavama koha leida ja sealt osta.
              Condemn the hive.

Comment

kui need kaablid pinge all tagasi ühendada,siis võib igasuguseid asju juhtuda,aga ma siiski kahtlustan,et sa midagi valesti (või pahasti)kokku panid
                Pinge all ma neid kaableid ei yhendanud ja valesti ka mitte, sest iga kaabli pesa on erineva laiusega.

Selle keskuse ekraan on sarnase p6him6ttega nagu y101 ekraan, ta on sellise klaaskupli sees. ma m66tsin ekraani igalt klemmilt pinget ja k6igil oli ligikaudu +2v väikeste erinevustega, aga kust ta siis massi saab, oleks ju loogiline kui k6ik asjad töötavad +- vooluga?
                Kui ma keskuse m2ngimise ajal n2ppudega vastu plaati l2ksin m2rkasin ma, et mingi pirn hakkas ekraanil h66guma

Äkki on v6imalik seda ekraani korda saada, kui ei siis ma ei tea, et kas on m6tet seda l6pukivi 2ra vahetada, sest ilma ekraanita keskus ei ole keskus

Comment

ma ei saa aru,et mis sa seda nii hirmsasti üle elad.vii rakvere parandusse(loodetavasti pole seal töökoda veel uksi sulgenud),peaasi,et sa oma torkimisega veel rohkem keskust ei lõhu.arvesta sellega,et mida kaasaegsem elektroonika,seda vähem tohib teda pinge all näpudega katsuda.

Comment

Working...
                  X