Teade

Collapse
No announcement yet.

y101 kanal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

y101 kanal

tere probleem selline et ostsin võimendi y101 paar päeva tagasi kuid yks kanal ei tööta korralikult lülitab end nagu välja, vu meetri peal ka näha et ei tööta(vasak kanal) ,häält teeb aga ragiseeb nagu peksaks üle ,vahepeal lylitab kanali sisse tagasi . milles viga?

Vs: y101 kanal

katki on.kui paar päeva tagasi ostsid,siis otsi müüja üles ja las tema pea valutab.

Comment

Esmalt postitatud isasander poolt
      tere probleem selline et ostsin võimendi y101 paar päeva tagasi kuid yks kanal ei tööta korralikult lülitab end nagu välja, vu meetri peal ka näha et ei tööta(vasak kanal) ,häält teeb aga ragiseeb nagu peksaks üle ,vahepeal lylitab kanali sisse tagasi . milles viga?
      ragisemine võib tulle paljudest asjadest, aga kuna mul endal oli just sama jama mingi aeg tagasi siis ma soovitan võimsustransistoride voolu seadetakistist paika panna... ei viitsi skeemi otsima hakata ega ka uurida mitukümmend milliamprit seal vool olema peaks, aga kindlasti leiad ise kui otsid siit foorumist näiteks... mul oli nii et ma kruttisin ilma ampermeetrita selle paika kuna ragin jäi muidu ikka sisse, ja vahest lõi kohe alalispinge väljundisse...

aga see on vaid üks põhjuseid...

Comment

põhimõtteliselt viga lõppvõimus aga viimased tund aega on korralikult töödanud ja müüa lubas lõppvõimu uue saata kui ei tööta ma räägin tuttava elektrikuga kes suudab ma usun asjast jagu saada

Comment

Esmalt postitatud isasander poolt
          põhimõtteliselt viga lõppvõimus aga viimased tund aega on korralikult töödanud ja müüa lubas lõppvõimu uue saata kui ei tööta ma räägin tuttava elektrikuga kes suudab ma usun asjast jagu saada
          jah lülitab kõlarid siis välja, kui alalispinge väljundisse peaks tekkima, see on kaitselülitus et sul kõlarid terveks jääks...

Comment

Vaata üle, ega külmjooteid pole. Kui see asi sul vahepeal ikka korralikult töötab, siis asi suure tõenäosusega külmjoodetes.

Comment

liigutasin sees pistikuid ja muid asju ning hetkelt töötab

Comment

sain vea teada, skeem on skeemi plaadi küljest lahti mõne koha pealt

Comment

Working...
                X