Tere, sain ülalnimetatud vigase teleka õnnelikuks omanikuks, kuna telekas mulle midagi maksma ei läinud võiks üritada korda teha. Mure selles et olemas on ainult plasmaekraani osa, aga sellele mudelile käib juurde veel eraldi deckina tv vastuvõtja ja sisendite osa, paneelil endal küljes pesadest ainult VGA in ja VGA out ning audio in ja audio out. Kas VGA inni saab lasta otse pilti õige tihedusega näiteks arvutist või tv boxist, või on vaja kindlasti originaal boxi ?
Ekraanil endal tundub olevat toite probleem, sellega seoses oleks vaja mikroskeemi MC34067P äkki kellelgi üle või oskab öelda kust saab? Või äkki kellelgi lausa antud mudelile shassii tükke olemas shassii siis FTV1.9-DE. Kolmas variant on et kui kellelgi huvi antud isendi omandamise vastu sellisel kujul mõne tuhande krooni eest võib mulle PSi kirjutada, huvilistele võin skeemi ka kaasa anda.
Ekraanil endal tundub olevat toite probleem, sellega seoses oleks vaja mikroskeemi MC34067P äkki kellelgi üle või oskab öelda kust saab? Või äkki kellelgi lausa antud mudelile shassii tükke olemas shassii siis FTV1.9-DE. Kolmas variant on et kui kellelgi huvi antud isendi omandamise vastu sellisel kujul mõne tuhande krooni eest võib mulle PSi kirjutada, huvilistele võin skeemi ka kaasa anda.
Comment