Teade

Collapse
No announcement yet.

Plasma tv Philips 42PF9952

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Plasma tv Philips 42PF9952

    Tere, sain ülalnimetatud vigase teleka õnnelikuks omanikuks, kuna telekas mulle midagi maksma ei läinud võiks üritada korda teha. Mure selles et olemas on ainult plasmaekraani osa, aga sellele mudelile käib juurde veel eraldi deckina tv vastuvõtja ja sisendite osa, paneelil endal küljes pesadest ainult VGA in ja VGA out ning audio in ja audio out. Kas VGA inni saab lasta otse pilti õige tihedusega näiteks arvutist või tv boxist, või on vaja kindlasti originaal boxi ?
    Ekraanil endal tundub olevat toite probleem, sellega seoses oleks vaja mikroskeemi MC34067P äkki kellelgi üle või oskab öelda kust saab? Või äkki kellelgi lausa antud mudelile shassii tükke olemas shassii siis FTV1.9-DE. Kolmas variant on et kui kellelgi huvi antud isendi omandamise vastu sellisel kujul mõne tuhande krooni eest võib mulle PSi kirjutada, huvilistele võin skeemi ka kaasa anda.

    #2
    Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

    kui nüüd mälu ei peta siis peaks jahh saama otse arvutiga ühendada, niiet proovi...ja mismõttes see sul vigane on?
    omal käis mingi aasta-paar tagasi käest läbi isend millele oli kurja teinud äike ja läbi kõrvetanud tuuner boxi ja ekraanil sisendite mooduli, aga kuna eraldi juppe ei tarnitud sel ajal ja ainuke võimalus oleks olnud tellida uued moodulid(montaazplaadid) meeletute hindade ja tarneaegadega siis jäi remont katki...
    viimati muutis kasutaja Kaits; 18 m 2008, 08:43.

    Comment


      #3
      Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

      Äkki saaks siis paneeli marki. Mul samas foorumis Pana plate puruks, ehk sobituvad?

      Comment


        #4
        Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

        Paneeli margi leidis vist internetist, ma otsisin margi järgi ja kuskil midagi jäi silma vist oli mingi toshiba või hitachi toodang. Selleks et paneelitagusele ligi pääseda ja mingeid kirju paneeli pealt lugeda peaks ma sealt enne ümbert hirmsa hulga plekki ja muud jama ära harutama. Probleem siis järgmine lülitit lülitades tuleb stand by välja ja lülitab impulsstoidetele 380v peale, peale 5 sekundit läheb tagasi standby-sse. Toites on kaks enamvähem sarnast impulsstoidet mõlemad MC34067P kivi peal tehtud üks nendest rakendub tööle teine mitte. MC34067P toiteotsalt mõõtes ühel toide 14v peal teisel umbes 3v. Toide lihtsalt läbi takistite 380v-ist tehtud ja hiljem kui impulsstoide juba käib tuleb impulsstoite trahvolt. Takistid kontrollitud silukonde samuti, tundub kivi viga olevat.

        Comment


          #5
          Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

          esimene asi kohe kivi vahetama.sul rakendub ülekoormuskaitse, mis ei lase teleril käima minna.sul tuleb selle põhjust otsida,mitte aga mikroskeemi otsimisega vaeva näha

          Comment


            #6
            Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

            hmm... kuidagist tuttavlik isend...kui mälu ei peta siis sellel isendil mis minu juurest läbi käis oli ühe vga sisendi juures ülelöögi jälg-keevitus näha, kas tõesti sama isend....

            Comment


              #7
              Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

              Kaitse rakendub küll kuna vs toidet ei teki aga toide isegi ei saa käivituda kui impulsstoite transistorite juhtimis kivile ei jõua toide peale.
              MIkroskeemi jalal 15 siis toide 3v 16,4v asemel 22k-sed takistid kontrollitud, kondensaator 1m samuti, edasi läheb siis vcc1 ainult läbi kahe optotransistori punkti 3 ja 2. kaks siis ilmselt toite tagasiside ja 3 lülitab sekundaarpingete mittetekkimisel toitekivi protection modesse.
              Tegemist ei tohiks olla sama isendiga. See jurakas oli käinud kolm aastat kuni garantii läbi ja siis ära koolnud. Omanik oli selle Tartu Arwestisse vedanud ja seal oli ta poolteist aastat nende kapi otsas vedelenud. Siis tõi ta ta sealt ära ja nüüd on ta juba kõva kaks aastat minu kapi otsas vedelenud.
              viimati muutis kasutaja nemps; 19 m 2008, 18:22.

              Comment


                #8
                Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

                tahad olla targem kui arwesti parandajad?mul õnnestus poole tunni joksul leida viited seitsmele kaitsele,mis takistavad selle ja teiste toiteplokide tööleminekut.väga võimalik,et neid on veel.nii et vaevalt asi selles mikroskeemis seisneb

                Comment


                  #9
                  Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

                  Ma ei väidagi et ma targem olen, lihtsalt toiteplaadil on kaks enam vähem sarnast impulsstoidet sama kiviga, teise kivi toide on samuti analoogne võetud takistiga 380v pealt ja lisaks viidud kokku antud skeemi vcc2 punktiga. Telekat sisse lülitades releed ühendavad 380v taha teisel paraleelsel toitel tekib 15 jalal 14v, toide toiteplokk käivitub hetkeks, tekivad sekundaarpinged edasi läheb telekas protectionisse ja lülitab 380v maha. Antud kanalil aga 15 jalal toidet ei tule ja sekundaarpingeid samuti mitte ka hetkeliselt mitte. Kuna kuhugi remonti ma seda kolkarit vedama ei hakka on see minu poolt lihtsalt üks arvatavatest võimalikest vigadest, Ma lihtsalt lootsin et äkki kuskil vedeleb kellelgi sarnast kivi. Enne aparaadi utiliseerimist kui aega saan võtan ilmselt teiselt kanalilt kivi maha ja tõstan siia kanalisse kui siis plokk hetkeks rakendub on selge et viga mikroskeemis, Lihtsalt trükiplaat on vastik väga peenete aukudega ja kahepoolne nii et kivi mahavõtmine on paras jama.

                  Ok sõnastan ümber äkki keegi teeb rumalale selgeks kuidas antud skeemil lülitatakse siis mikroskeemi 15 jalalt 16v maha 380v on olemas, transistorid 7014 ja 7015 seda ei tee sest peale dioodi 6026 tuleb teise toite kanali täpselt analoogne mikroskeemi toiteahel mis töötab. vcc1 külge (ehk siis sama mikroskeemi 15nes toitejalg) lähevad kaks opotroni mida lülitab sekundaarahel. Üks opotron läheb toite 10nda jala külge ehk veadetektorisse (ilmselt kui sekundaarpingeid ei teki lülitatakse transistorite tüürimpulsid maha) teine läheb punkti kaks ehk takistid 3007 ja 3008 külge.
                  viimati muutis kasutaja nemps; 19 m 2008, 21:21.

                  Comment


                    #10
                    Vs: Plasma tv Philips 42PF9952

                    ära hakka vahetama,nii nii võid teleri lõplikult ära rikkuda.
                    otsene blokeering FD2 toiteplokile on transistor 7113 ja türistor 7114
                    kui sealt tuleb signaal blokeerimiseks siis mikroskeem käima ei lähe(käivituspinge koormatakse maha)
                    sedasama võivad teha ka ülejäänud kaitselülitused,aga otseselt ainult sellele toiteplokile on blokeerijaks need kaks pooljuhti.

                    Comment

                    Working...
                    X