Teade

Collapse
No announcement yet.

Gericom, mis firma see veel on?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Gericom, mis firma see veel on?

    Vaatan nõutu näoga sellist 30" LCD-telekat. Esipaneelil pole üldse mingit kirja. Tagaküljele on häbelikult trükitud Gericom GTV3003. Ei ole varem trehvanud, et sellises suuruses teleka toiteplokk on väline ja 24V x 7,5A. Esialgu veel töötab aga on oht, et peab kunagi sellist remontima hakkama. 116-leheküljeline tihedas kribukirjas telekate mudelite tabel ei tea sellisest firmast midagi. Universaalne pult, millel 10000 koodivarianti, ei oska seda isegi mitte sisse-välja lülitada, kuigi lasin mitu ringi automaatotsinguga kerida. Samuti pole puldiga kaasas olevas kooditabelis sellist firmat. Kuna jäljed viivad Austriasse ja mudel on kahlaselt tundmatu, siis kerkivad silme ette kuulsad firmad First, Levis ja mis need kõik olid. Erinesid üksteisest kõige rohkem nime poolest. Tekkis kahtlus, et tegelikul valmistajamaal süüakse hoopis palju riisi ja üldse kõike, mis vähegi liigutab. Ehk on keegi sellise firma telekatega kokku puutunud ja oskab pakkuda, mille kloon see võiks olla. Üritaks tagalat kindlustada ja mingit sarnast skeemi jahtida. Ei viitsi eriti korras telekat laiali harutada. Selleks tuleb pool kilo kruvisid lahti keerata ja on oht, et sama targalt uuesti kokku kruvida.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

    #2
    Vs: Gericom, mis firma see veel on?

    http://download.gericom.com/LCD-TV/T...Manual_ENG.pdf

    Tundub,et Philipsi sugemetega Austerlane ehk siis "fliegende österreicher"
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

    Comment


      #3
      Vs: Gericom, mis firma see veel on?

      tegu pole mitte niivõrd telereid valmistava firmaga,vaid rohkem nagu kaubamärgiga.s.t. nad on valmistatud kuskil mingi suure kaubamaja või kaubandusketi tellimisel

      Comment


        #4
        Vs: Gericom, mis firma see veel on?

        Philips on vist liiga hea arvamus sellest pillist.
        Isegi eestikeelne kasutusjuhend on netis olemas.
        Professionaalne kretinism sai laiskusest võitu ja kruvisin kaaned maha. Kivide peal hakkasid silma nimed Pixelworks, Micronas jne. Displeil Chi Mei Optoelectronics. Tuuner Samsung. Kõik kohad Gericomi kleepsudega üle mätsitud. Tundus suht viisakas töö. Väga säästupill vist pole, sest Inglismaalt, kust pill pärit, vist päris saasta ei saa müüa. Ainult raadioeetris algab põrgulärm, kui telekas käima panna, kuigi ferriitrõngastega pole väga koonerdatud ja varjestus on ka enam-vähem. Kusagilt ikkagi pressib häireid välja. Võib-olla euronormidele vastab. Endale ei tahaks sellist põrgumasinat isegi tasuta mitte. Kummalisel kombel ei leia ei automaat- ega käsitsiotsing nõrgema signaaliga kanaleid. Isegi erilist muutust pole ekraanil olevas digitaalses müras ja lumesajus. Aga antennikaabli külge-lahtiühendamine on ekraanil näha. Kui signaalitugevust tõsta ja kanalid paika saadud, siis uuesti signaali nõrgemaks keerata, näitab ka karvasevõitu kanaleid.
        Remondimehed, olge valvel - usaldusväärsetest allikatest tean, et neid toodi Eestisse mitu tükki.
        Tänud kaasa mõtlemast!
        viimati muutis kasutaja Padasonic; 13 m 2008, 22:56.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

        Comment


          #5
          Vs: Gericom, mis firma see veel on?

          Esmalt postitatud Padasonic poolt
          Isegi eestikeelne kasutusjuhend on netis olemas.
          Ja nimelt k-saluuni kodulehel.
          usaldusväärsetest allikatest tean, et neid toodi Eestisse mitu tükki.
          Arvata on, et nad neid hulgem müünud.

          Comment


            #6
            Vs: Gericom, mis firma see veel on?

            Kui see tõesti k-saloon-ist pärit on, pole midagi imestada - sealt ostmine on loterii - hinnas võidab 5%, aga kaubaga võib ka päris mööda pükse saada.
            If you think education is expensive, try ignorance.

            Comment

            Working...
            X