Teade

Collapse
No announcement yet.

Supra stv2085

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Supra stv2085

    kanalid ei püsi paigal ujuvad ja järjest ülespoole, eriti just kõrgema sagedusega kanalitega on see mure.Ühesõnaga kui vaatad mingit kanalit siis sujuvalt saad veel nelja viit järjest vilksamisi vaadata ja lõpuka jääb ühe kanali ning mingi vahekoha peale töllendama, nii et kord on pilt siis pole ujub edasi tagasi. Kui nüüd klõpsida teisi mälpesasid siis kõik nagu hetkeks norm. või ka hoopis avastad mõne programmi hoopis teise nr. alt ja pole vaja pikalt oodata kui seegi hakkab intro vooru korraldama näidates ka teisi jaamu nii natukesek kuni end kuhugi kerib.
    Mul on ka üks kogemus ühe taolise kanalil mitte püsimisega aga see on aeglane teistsugune, see lihtsalt mingi aeg käies ujub natuke ära et siis keegi Fine Tune talle teeks kas siis ühes või teises suunas-seal oleks kui just külmjoode või kruvikaga mingit pooli vaja mudida.
    Aga see supra on anomaalia.

    #2
    Vs: Supra stv2085

    anomaalia nimi on AFT pool.see tahab väheke reguleerimist

    Comment


      #3
      Vs: Supra stv2085

      keerasin veerand tiiru väljapoole tundub et aitas eks paistab.

      Comment


        #4
        Vs: Supra stv2085

        Soendan teemat, asi nagu korra aitas aga anomaalia jätkus, vahepeal polnud aega asjaga tegeleda ja vana viis telksi remontsikute juurde need vahetasid tuuneri ära. Eks paistab kas siis nüüd on kõik ok.

        Comment

        Working...
        X