Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuhu viia plasmateler diagnoosi saama?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Kuhu viia plasmateler diagnoosi saama?

    Absoluutselt pole põnev telekat remonti viia ja sellega ei õpi kah mitte midagi peale rahakoti tuulutamise. Oleks mingi selline remondimeister, kes laseb kõrval seista ja seletab, mis ja kus, ning ei hakka kohe tervet plokki vahetama, ma oleks kohe rõngas. Aga juba sellesama teleka service manuali lugedes oli veaotsing selline, et proovi seda, kui tulemus on selline vaheta see plokk, kui teistsugune, siis too plokk. Tahaks ikka teada, mis juhtus ja mis võis põhjuseks olla ja et vahetatud saaks see elektroonikakomponent, mis pekki läks.

    Telekaga riskimine on vägagi kahe otsaga jutt. Konkreetse eksemplari minu soetusmaksmus oli 0.- EEK. Pole nagu kaotada otseselt midagi. Jah, muidugi oleks lahe diil, kui saan öelda, et sain mittetöötava teleka, viisin selle remonti ja nüüd näed on 3000.- krooni eest töötav plasmateler.
    Palju huvitavam ja harivam oleks aga see, et sain mittetöötava plasmateleri ja sain selle oma osalusega korda, mille käigus sain teada ka midagi harivat elektroonika siseelu kohta.

    Comment

    Working...
    X