Teade

Collapse
No announcement yet.

Creative toodangu parandus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Creative toodangu parandus

MP3 mängija creative zen micro vajaks parandamist(elektroonika osas siis)Kas ja kus on Eestis võimalik seda teha lasta?
    Condemn the hive.

Vs: Creative toodangu parandus

Tartus nt. Arwest Aleksandri tänaval kesklinnas. Ma eeldan, et sellel mp-3 mängijal on garantiiaeg möödas ja nüüd tuleb vb. isegi diagnoosi panemise eest maksta. Kui aus olla siis ega seal aparaadi sees midagi erilist remontida polegi, kui kiibistik või mälu surnud, viska lutsu. Mingeid elumärke sellel Creativil ikka on või on täitsa kutu?

Comment

Kui lihtsalt aku taha panna(laetud), siis ei toimu midagi aga kui samalajal ka usbi kaudu arvutiga ühendada, võtab pildi ette. On esimene käimalaadimise pild ja siis ilmub nurka akulaadimise märk. Midagi enamat ei ilmu,kõik ekraan ja muu möll ilusti valgustuse poolest töötab. Pääseb ka "bootscreenini", kus on siis näha, et juhtimise osa töötab. Karta on, et mingi kiibistik läbi, sest ega seal sees midagi muud tõesti ei ole. Arvuti saab aru, et mängija on ühendtud, firmwaret aga uuendada ei lase ja kettale kah ligi ei lase. Pärast mõningaid minuteid läheb väga tuliseks mingi kiip, mis paikneb aku all.
      Condemn the hive.

Comment

Vähemalt on sellel vidinal mingidki elumärgid küljes, kui raudvara viga siis on seadme korda saamine küllaltki kaheldav, oleks garantii ja ostudokumendid alles (olemas), vahetataks see lihtsalt uue vastu välja, kui viga oleks valmistaja tehasepoolne. Lahti oled seda mängijat võtnud üldse ja mis markeeringuga kiip seal kuumaks läheb? Kuna asjanduse turuhind on võibolla mingi mõni sott siis kiibi väljavahetamine võib maksta mitu kilo, nii et..... Rahustuseks võin sulle öelda, et mul vedeleb selliseid analoogseid surnud mp-3 mängijaid sahtlipõhjas juba õige mitu.

Comment

Garantiid kahjuks jah ei ole ja ma pakun, et see läheks ikka mingi minupoolse lolluse süüks. Jätsin asja raalitaha laadima ööseks, millalgi oli voolukatkestus öö jooksul ja hommikul oh imet, mängijal eluvaim seest väljas. No sain asja odavalt kah ja nüüdseks juba asendusgi olemas, lihtsalt juhtus näppu ja mõtlesin, et äkki kusagil keegi targem vaataks üle, võbla mingi ülilihtne viga. Kuigi jah, eks ta ilmselt mitte seda ei ole, laiali kakkusin kah jah, pakun, et see kuumus tuleb kiibist 1sp1...kurat kui väike font no igatahes on pekkis ja tõenäoliselt siis jah maksab parandus kordades rohkem aparaadist. Kui keegi on huvitatud, võin mingi summa eest ära anda, äkki keegi tahab mingit tükki. Kõvakas vast on ikak terve, 6gb ja aku on kah okei.
          Ühesõnaga, ega ma ei lootnudki teda 50.- krooni eest korda saada, pigem nagu üldises mõttes teadasaamaks, kas on on Eestis vastavaid parandusi, et äkki kellelgi on samasugune kogemus, mis lahenes võib-olla kuidagimoodi uue firmware peale laskmisega või a la mone sama lihtsa lahendusega.

PS! Ka minul on sahtlipõhi neid täis
          Condemn the hive.

Comment

Esmalt postitatud Max27 poolt
            mul vedeleb selliseid analoogseid surnud mp-3 mängijaid sahtlipõhjas juba õige mitu.
            mõnda terve mehhaanikaga Creative Zen Nano ei vedele?

Comment

mõnda terve mehhaanikaga Creative Zen Nano ei vedele?
              Kui Sa nüüd terve mehhaanika all mõtlesid töötavat elektroonikakooslust siis kiibistiku osa on kõigil vähesel või rohkemal määral hävinud. Display osa, mikrolülitid, korpus on korras.

Comment

Esmalt postitatud Max27 poolt

Kui Sa nüüd terve mehhaanika all mõtlesid töötavat elektroonikakooslust siis kiibistiku osa on kõigil vähesel või rohkemal määral hävinud. Display osa, mikrolülitid, korpus on korras.
                Ei, mehaanika (täpsustasin, et tänapäeval vist siiski ühe "h"-ga ) all ma ei mõtle elektronide liikumist vaid ikka klassikalist tahkete kehade mehaanikat ja huvitabki eriti see mitmefunktsionaalne lülitusrattake.
                Et kui midagi olemas, saab ehk mingit diili teha...?

Comment

Saab ikka diili teha selle mängija eri juppide suhtes, mingit suurt raha ma nende eest ei taha, piisab ühest korralikust 0,5l õllest. Täpsemalt lepib kokku siis kauba tegemise aja ja koha PS vahendusel.

Comment

Aga kus Tallinnas võiks olla võimalik creative zen v parandusse viia?
                    Minu pleieril läks displei läbi vaikselt, ülejäänud süsteem töötab vist okeilt aga enam ei saa millegipärast muusikat kuulata, kuigi süsteem iseenesest tundub töökorras olevad, kasvõi PCga ühendamisel.
                    Aga ei teagi, pole vist erilist mõtet seda üldse parandusse viia, lõpuks saab sama raha eest uue creativi?

Comment

jagage kogemusi ganantii ja -järgse remondiga!
                      HDD-ga Zen player tahab nagu liiga tihti nõelaga torkimist, eriti peale laadimist on koomas ...

Comment

Working...
                      X