Teade

Collapse
No announcement yet.

Mitsubishi DA - L90 on sassis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mitsubishi DA - L90 on sassis

    kuna ma lihtsalt ei suuda vaadata kuidas asjad katkistena seisavad siis tassisin omale koju hea hinna eest sellise makk- resiiveri.

    probleemiks on tal siis see et ta ei tee mitte midagi ja ei reageeri ka mittemillegile peale raadio häälestamise nuppude ja sisendi valimise. ahja kkui valida mõni teine sisend näiteks cd/aux või phono või tuner. kusjuures valides ntx phono või cd/aux sisendi siis jääb see raadiosagedus ette ja saab teda endiselt kruttida .. kuigi loogiliselt võttes peaks välja lülituma/öra kustuma.
    no ja tagant ei tule ka mitte piuksugi.

    kruttisin kaane maha ja kontrollisin kaitsmeid ... 2 tk leidsin mõlemad on korras. trafost tulevad emaplaadile pinged ka. massi ja otsa vahelt mõõtsin siis 17,2 ja 18,1 ja kaks korda 27,5 V. ning veidi eemale lähevad kah otse trafost 3 juhet massi ja nende otste vahel oli null volti ... siis mõõtsin neid omavahel.. umbes 3 volt ja 1,5 volti.

    see relee mis seisab toiteploki juures klõpsub sisse välja lülitades.. aga see mis on lõppvõimu kivi juures ei klõpsu.
    hetkel silmitsen siin seda ja ei oskagi nagu edasi midagi teha.
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

    #2
    Vs: Mitsubishi DA - L90 on sassis

    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

    Comment


      #3
      Vs: Mitsubishi DA - L90 on sassis

      Kõlarite kaitselülitus relee ei lülitu tavaliselt töösse end kolmel põhjusel. 1) lõppvõimu kiviklotsidest on üks või mõlemad rikkis (väljundis alalispinge), 2) Skeemis, toiteahelates puuduvad teatud kohtades või on lubatust kõrgemad pinged (erinevate elektrooniliste komponentide rikknemine, samuti tekkinud külmjooted), 3) Kogu süsteemi juhtiv prose on vigane (küllaltki harv nähtus aga esineb siiski).
      Kõik muu osa võimus on remonditav ja asendatav analoogidega aga juhtprose leidmisega tekib ilmselt probleem. Sellise vea leidmise ja ressiivri remondi jaoks oleks remondiskeemist abi aga mida pole, seda pole.....
      ning multimeetri (testri) kasutamisest ei ole pääsu nii ehk teisiti.

      Comment

      Working...
      X