Tegin endale kunagi siis sellise lõppvõimendi: skeem, töötas teine ilusti kuni ühel hetkel hakkas kostuma raginat, mis sisselülitamisest alates järjest kõvemaks läheb, kuni lõpuks hakkab genereerima. milles võib viga olla ? Toitelüüdid igaljuhul on korras...
Teade
Collapse
No announcement yet.
Ise tehtud lõppvõimendi
Collapse
X
-
Vs: Ise tehtud lõppvõimendi
proovisin, seis sama... lisaksin veel siis seda et genereerimiseks seda vist päris ei nimetaks, vaid siisk kui ragin juba väljakannatamatu on lööb alalispinge lõpuks väljundisses. väljalülitades ja natuke oodates hakkab kõik samamoodi peale... huvitav on ka see et vahepeal teine lõpp teeb samamoodi...
Comment
-
Esmalt postitatud vasaraonu pooltkontrolli/asenda D3,D4- D220, V2- D814B
Selline küsimus veel et kas äkki peaks transistori V8 radiaatorile panema lõputransi ligidale ? sellel skeemil küll ei ole näidatud et see peaks seal olema aga analoogsed olen näinud et on nii... temperatuuriga miski värk vms ?
Comment
-
Esmalt postitatud pehka1985 pooltstabilitronil pinge koguaeg stabiilne 9,87V... aga ragin on ikka sees, nüüd küll vaiksem ja ainult siis kui heli maha keerata, kuid ragin ikka teine kanal töötab ilusti...Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Esmalt postitatud pehka1985 pooltPanin V8 radikale, Dioodid D220 asendasin uutega, stabilitronil pinge koguaeg stabiilne 9,87V... aga ragin on ikka sees, nüüd küll vaiksem ja ainult siis kui heli maha keerata, kuid ragin ikka teine kanal töötab ilusti...
Üldiselt on soovitav stabikas ja dioodid sillata 0,1 kilekondegaVÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik pooltKuidas heli on siis sellel võimul?
Sahinat vms pole väljundis?
Miliste detailidega asja kokku panid, kas asendasid transid uuematega?
transid mul on kõik vene omad, küll aga mitte päris need samad mis skeemil...
kt3102v, KT315 ja KT601a sama... aga kt203 on mul asendatud kt361d, Kt602b ja KT605a asemel on kt816 ja kt817, lõpukad KT819gm...
kondensaatorid kõik lääne, dioodid ja stabikad vene nagu skeemis, takistid nii lääne kui vene... aga lääne transistoridega võib julgelt asendada... sarnaste parameetritega ainult nagu ikka...
Comment
Comment