Teade

Collapse
No announcement yet.

Fotokas ei toimi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Fotokas ei toimi

    Tere,
    Asi siis selles, et fotokas ei toimi enam korralikult. Tegemist Olympus C-770 Ultra Zoom. Pildistab ja filmib ilusti, välk ja kõik muu töötab ideaalselt, häda selles, et ei lülita ennast välja. Kui tahan nupust välja lülitada, siis jääb ikka sellesse resiimi, kus pilte tehaks. Eile pildistasin niikaua, kuni aku tühjaks sai ja siis kui aku tühi lülitas ennast ilusti välja(tõmbas objektiivi kokku). Laadisin aku täis ja lülitasin nupust pildistamise peale, tuli ilusti objektiiv välja , aga välja ei lülita. Proovisin ka teise akuga. Nüüd ongi siis nii, et kui tahan välja lülitada, pean aku tühjaks pildistama . Asi algas eile päeval rannas olles, põrutada ei saanud, vees pole käinud, otseselt päikese käes ei olnud. Oskab keegi nõu anda, mida edasi teha. Kas on mõtekas remontida, või siis uus osta. Netist otsisin uut tarkvara, aga ei leidnud. Fotokas ise 3 aastat vana, garantiid enam ei ole.
    Ette tänades

    #2
    Vs: Fotokas ei toimi

    Remondiabi ei oska pakkuda aga siiamaani on kõik digi fotikad minu käest ise välja lülitanud kui näiteks mingi 3-5min. jooksul ühtegi nuppu ei vajuta. Ehk päästab teinekord see olukorrast välja kui ei viitsi akud tühjaks pildistada.
    msn: pois11@hotmail.com

    Comment


      #3
      Vs: Fotokas ei toimi

      Fotokas lülitub välja jah kui nuppe ei puutu , aga see lülitab välja ainult ekraani. Objektiivi kokku ei tõmba. Helistasin Olympusesse ja sain teada, et remont läheb maksma 1490.- olenemata , mis aparaadil viga. Neil siuke huvitav asi, et igal mudelil on oma remondihind. Hind oleks vastuvõetav, aga remonti Eestis ei tehta. Saadetakse Portugali ja aega läheb u. 3 nädalat. Igatahes ostsin uue fotoka. Puht sportlikust huvist kiskusin vana lahti ja leidsin, mis viga. Kilel olevad rajad on katkestuses. Üks koht on täitsa katki. Nüüd oleks uut juppi vaja. Helistasin ja sain teada, et eraldi juppe ei saa. Kui kellelgi on pakkuda sellist katkist fotokat varuosadeks, siis ostaks mõistliku hinna eest ära.
      Lisatud failid

      Comment


        #4
        Vs: Fotokas ei toimi

        alguses lülitab jah ekraani välja ja siis mingi aeg tõmbab objektiivi ka sisse. Kas radasid ise üle tinutada ei saa. Pildi pealt ei saa hästi aru kust katkenud on?
        msn: pois11@hotmail.com

        Comment


          #5
          Vs: Fotokas ei toimi

          Joota seal ei saa. Proovisin spets liimiga parandada, aga ei andnud tulemust. Silmaga ei saagi täpselt aru, kust katki on. Testriga mõõtsin. Käisin sellega ka ühes remondikohas, kus spetsialist vaatas ja ütles, et seda suht võimatu parandada. Vähemalt tema ei viitsiks jamada. Nüüd mul nii väga seda fotokat enam vaja ei lähe, uus ju olemas, aga kui kuskilt uue jupi saaks, siis teeks korda küll . Ikkagi hea aparaat on.

          Comment


            #6
            Vs: Fotokas ei toimi

            vajab pusimist ja kindlat kätt, siis saab joodetud küll. Otsid katkenud raja üles, kraabid laki maha skalpelli või mingi analoogse asjaga, lammutad kuskilt peenekiulisest juhtmest ühe kiu, pinsettidega hoiad asju kohakuti ja siis anad tina pärast lakid üle ja peaks asi täitsa kasutuskõlblik olema.

            Comment


              #7
              Vs: Fotokas ei toimi

              Võta ühendust kasutaja Vihmaussionuga.Temaga koos olime Digivolderis neid julkasi remontimas.Kui teda kätte ei saa, siis võid priva saata.1450.- on härjaila ajamine nupu remondi kohta!
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

              Comment

              Working...
              X