Teade

Collapse
No announcement yet.

finlux 63Z2 telekas jamab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    finlux 63Z2 telekas jamab

    mure nimetatud isendiga: läheb tööle, mõne aja pärast hakkab end välja klõpsima, pilt eest ära, aga tuleb ise enamasti 10 sec pärast tagasi. vahel kaasneb pildi tagasitulemisega värviline riba pildi ülemises otsas - teleteksti üks rida on täisvärviga. vahel klõpsib ennast sedasi edasi-tagasi, värviriba jääb, vahel muudab ka värvi. mõnikord jääb sellisesse punnseisu, et aitab ainult nupust väljalülimine, siis tuleb klaari pildiga jälle käima. aga eelkirjeldatud jama hakkab korduma. koputasin ja otsisin külma joote kohti, esimesed päevad peale kobistamist tundus, et olen pihta saanud. nüüd on viga tagasi. viga ilmutab end intensiivsemalt värskelt käivitatud telekaga, ca 5 min peale käivitust algab intensiivne pildikadu. soojenedes jääb vahel korralikult käima, vahel aga ilmutab see viga end harva intervalliga edaspidigi.
    pppriit, asjaarmastaja

    #2
    Vs: finlux 63Z2 telekas jamab

    võimalusi palju-mõni kontakt annab järele;rakendub ülekoormuskaitse;mõne kondensaatori mahtuvuse kadu;viga juhtprogrammis jne.
    üldiselt väga halb viga.ja lahendus on üks-otsida otsida otsida.
    kas teler lülib täielikult välja,või kaob ainult raster?

    Comment


      #3
      Vs: finlux 63Z2 telekas jamab

      Endal nõks suurem mudel ja sellel oli kuumaks minevate detailide jootmisel tinaga koonerdatud.

      Comment


        #4
        Vs: finlux 63Z2 telekas jamab

        justnagu rakenduks ülekoormuskaitse: plingivad nii roheline kui punane LED, lõpuks kipuvadki mõlemad põlema jääma, pilt läheb ära ja heli ka. aga puldist laseb välja lülitada ja uuesti käima. vahel piirdub ainult rohelise LEDi plingitamisega ja läheb uuesti käima. vaatasin jootekohti ja käisin kolviga kahtlasi piirkondi üle: togisin nimelt trükkplaadi eri piirkondi pulgaga ja üritasin pisut painutada-deformeerida trükkplaati, et saada aru, kuskanti see toite kadumise häda jääb. 3 päeva peale aktsioone käis telekas hästi, tundus et mingid külmad jooted reatrafo piirkonnas, nüüd on aga väljalülimise häda kimbutamas päris intensiivselt.
        pppriit, asjaarmastaja

        Comment

        Working...
        X