Teade

Collapse
No announcement yet.

Nokia 71L3-T 100Hz, pilt kadunud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 71L3-T 100Hz, pilt kadunud

Tere,

Sihukene lugu juhtus et Nokia 71L3-T 100Hz telekal kadus pilt (läks mustaks).

Esimene kord juhtus selline asi et telekasse ilmusid peenikesed paralleelsed jooned (nagu koolivihikutes) ja seejärel moondus pilt aeglaselt mustaks. Siis aitas kanali vahetus ja pilt tuli ette.

Teine kord juhtus sama asi, aga pärast enam pilt ette ei tulnud. St ilmus jooneline ekraan ja muutus mustaks. Ja jäigi mustaks kõikides kanalites.

Heli on siiani alles. Olen prooovinud ka telekat välja lülitada ja stepslist välja võtta, tulemus sama.

Mida teha?

Vs: Nokia 71L3-T 100Hz, pilt kadunud

ega erilisi valikuid pole.kas viid parandusse,või ostad uue

Comment

Nohh niipalju saan ka ise aru. Küss ongi selles et mis tal umbkaudu viga võiks olla. Ja et palju parandamine võiks maksta. Ja mis võimalused ta parandamiseks on? Kus seda tehakse? Olen ilma autota inimene Tallinnas ja tore oleks teada mis mind ees ootab.

Comment

siin võib viga olla kineskoobis.enne kui ta kuhugi viid,uuri palju raha võetakse ja seda juba palja ülevaatuse eest

Comment

enne kui prygisse viskad anna paar korralikku laxu pealt ja kyljelt kui kasvõi hetkeks pilt tahab tulla siis kytte jooted vaja joota

Comment

Esmalt postitatud melodraama poolt
            juhtus et Nokia 71L3-T 100Hz telekal kadus pilt (läks mustaks).
            Mul on selle riistapuu "suurem vend", laiekraan mudel. Peale uuena soetamist u. 2 a. pärast hakkas pilt peale sisselülimist hüppama ja muudmoodi vigurdama. Viga kadus või vähenes peale pilli u. 1 tund soojenemist. Võtsin kasti lahti ja emaplaadi jooteühenduste tegemisel säästetud/koonerdatud tina oli asja põhjuseks. Jootsin ilmsed ja niisama kahtlased külmakad üle ja pill käib imeliselt juba 6 a. peale seda.
            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Eks seal kusagil külm joode peidus, kui ei, siis mingi konde kõrgpinges ära läinud. Kes pole sellist remonti varem teinud, ega ise hakkama ei pruugi saada, tuleb õieti plaat välja võtta ja osa juhtmeid lahti lasta, aga pärast ju vaja ka kokku õieti panna. Olen sellega tegelenud ja telekaid remontinud. Võib minu poole pöörduda.

Comment

Working...
              X