Teade

Collapse
No announcement yet.

Nakamichi OMS-7, vajab häälestamist/remonti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nakamichi OMS-7, vajab häälestamist/remonti

Tervist !

Nimetatud CD-mängija, ei mängi hästi. S.t. ei mängi enamusi originaalplaate, v.a. mõned täitsa uued. Isekirjutatuid, teatud brände, mängib, kui korralikud. Mitte mingil juhul ei mängi üle ühe plaadi järjest. Olemas on orig. Service Manual. Kas leidub spetisalisti, kellel oleks huvi ette võtta? Olemasoleva manuali põhjal püüda häälestada ja hinnata, kas pea on OK või mitte? Võibolla peaks küsima, et kas kellegil on Naka tehnikaga kogemusi?

ette tänades,
    Hanno
    5013334

Vs: Nakamichi OMS-7, vajab häälestamist/remonti

enne kui remonti proovid: oled puhastusplaati proovinud?
    see aitab küll alla pooltel juhtudel, aga mine tea...

Comment

ei, ei ole proovinud. Küll aga olen mehhaanika ja pea lasknud puhastada. Samuti tegin veorihmaga igasugu alkeemiat, et teda vähe pingumale saada, samuti puhastanud korduvalt. (uut nimelt ei õnnestunud saada selle mõõduga).

Comment

Sony KSS-123A peaks olema laser.
        Kui sul laseri kelgul siinid puhtad, siis ilmselt pikemaks elulootust pole - tuleb laser ikka vahetada!

Comment

Ilmselt küll jah, aga kuivõrd seal manualis on üpris konkreetselt kirjeldatud, kuidas selles täpselt veenduda, kas laser vajab vahetust või mitte, siis tundus, et ehk seda oleks mõtet algatuseks teha. Lisaks, pea vahetus sellel riistal (väidetavalt) on nii ehk naa võimalik vaid service manual´i abil. Niisiis, minu mõtete jada oli umbes selline, et algul veenduda kas on laseri küsimus, siis ma hangin selle kuskilt ebayst, ning seejärel saan kaubale abivalmi pädeva kodanikuga laseri vahetamises, koos selle juurde kuuluvate protseduuridega...

Oleks Sul huvi ja tahtmist?

terv,
          Hanno
          viimati muutis kasutaja paa; 25 m 2008, 13:08.

Comment

Working...
          X