leitsin siis ühe kramofoni eel võimu ja selega kaasas olnd trafo , ja mõtlesin subakale filtriks panna a nüüd juhtmeid vaja ühendada ja mingi takisti kah vahele panna. PILDID http://album.ee/node/18519237/50148829
Teade
Collapse
No announcement yet.
raadio tehnika eel võim
Collapse
X
-
Vs: raadio tehnika eel võim
Esmalt postitatud henri503 pooltleitsin siis ühe kramofoni eel võimu ja selega kaasas olnd trafo , ja mõtlesin subakale filtriks panna a nüüd juhtmeid vaja ühendada ja mingi takisti kah vahele panna. PILDID http://album.ee/node/18519237/50148829
Comment
-
Esmalt postitatud ramli poolthmmm... nuujahh... tegelikult täitsa tore et sa meid oma leidudest teavitad ... ja ma arvan, et ma saan isegi aru mis sa kirjutad. Küll aga ei saa ma eriti pihta, kuidas kavatsed neid leide filtrina kasutada. Räägi siis lähemalt, mis takisti sa sinna vahele paned ja kuidas seal need juhtmed ühendad, et nad filtrina tööle hakkaks? Üritan siin uutele huvitavatele lahendustele avatud olla.
Comment
-
Sellest võimendist pole kõlarisse midagi mõtet lasta, see ju ainult eelvõimendi. Sisse läheb arvatavasti 1..3 mV, välja tuleb 250 mV. Heal juhul on kõrvaklappidega midagi natuke kuulda. Sul on tarvis võimsusvõimendit ja sellele sobivat toiteosa, kui tahad ise ehitada.Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
Esmalt postitatud 6p45s pooltSellest võimendist pole kõlarisse midagi mõtet lasta, see ju ainult eelvõimendi. Sisse läheb arvatavasti 1..3 mV, välja tuleb 250 mV. Heal juhul on kõrvaklappidega midagi natuke kuulda. Sul on tarvis võimsusvõimendit ja sellele sobivat toiteosa, kui tahad ise ehitada.
Comment
-
Esmalt postitatud henri503 pooltega selest võim ei tule mõtlesin filtriks teha kui saabviimati muutis kasutaja 6p45s; 13 m 2009, 21:23.Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
Esmalt postitatud henri503 pooltja kui kalliks need jubinad seal skeemil lähvad?
mul sellised filtrid(2või3 tk). ei kurda töötab väga hästi. tegemine tuli vist max 30eek.Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Comment
-
Esmalt postitatud wer1 pooltOleneb kust sa nad võtad, kui roogid kusklit vana aparaadi seest välja siis saad peaaegu tasuta(kolvi kütmiseks minev elekter, ja mahavõtmise vaev).
mul sellised filtrid(2või3 tk). ei kurda töötab väga hästi. tegemine tuli vist max 30eek.
Comment
Comment