Teade

Collapse
No announcement yet.

Vega 10Y 120c rike

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Vega 10Y 120c rike.

    Pmtst on näha et seda on parandatud. Sest seal nende roheliste takistite hulgas on ka neid kollaseid takisteid ja A2-l on vahetatud lüüdid.

    Comment


      #17
      Vs: Vega 10Y 120c rike.

      Pean suure õnne ja rõõmuga teatama, et suutsin korda teha. Ma ei tea mis viga oli.
      Vahetasin konded ära. Keerasin diodi üle. Jootsin uued juhtmed. Vahetasin takisti 360ohmiseks. Lükkasin pistikusse ja voilaa. ise kahtlustan kondesi.

      Natukene on tunda erinevust. Tõenäoliselt on asi potes, kuna originaal oli lin, heli on valjem, tunduvalt. Nupp on tundlikum keramisele. Enam poole peale väga ei keeragi.

      MIS kõige olulisem!!! SUURIMAD TÄNUD sulle 6p45s ilma juhendamiseta, poleks ma osanud kusagilt alustada, ega polekski asja ette võtnud. Aitäh!
      viimati muutis kasutaja served; 23 m 2009, 08:18.

      Comment


        #18
        Vs: Vega 10Y 120c rike.

        Veel enne asja unustamist küsiks ühe olulise küsimuse.
        Pärast remonti ei tööta võim enam nii, nagu alguses. Kui panna signaal sisse, siis pidev müra kõlarites, kui ma signaali juhtme tagant välja tõmban kaob müra ära. Kas viga võib lüütides olla? Sest toiteahelasse ostsin ma tiigist venekonded, pole eriti kindel et need enam kõlblikud on.

        Comment


          #19
          Vs: Vega 10Y 120c rike.

          Ilmselt signaalijuhtme varjestus kuskilt lahti.
          Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

          Comment


            #20
            Vs: Vega 10Y 120c rike.

            Selgus et mul siin koduloom oli juhtme läbi hampsanud. Suured tänud taas!

            Comment


              #21
              Vs: Vega 10Y 120c rike.

              Tervist. Nüüseks on ilmenud juba uus asi. Ei tea kas peaks käega lööma... Kuid veidi uurin veel.
              Kogu see parandus muutis võimendi tundlikumaks. Tegelikult muutus voluumi nupp tundlikumaks. Ei oska nähtust seletada. Teiseks, konded lähvad pidevalt läbi. Ostan uued sisse. Surin ja kõik on ilusasti kadunud. Paaripäeva pärast hakkab asi halvema poole kiskuma. Kui pausi peale panen, siis on kuulda pidevat surinat. Suure helivaljususe ja eriti bassi korral, käib kõlaritest üsna random kraks läbi, põhiliselt on see bassi mürtsust, kuid ei kostu iga kord. Äkki keegi oskab veel aidata?

              Comment


                #22
                Vs: Vega 10Y 120c rike.

                Ei hakanud uut teemat tegema, vaid kaaperdan selle. Sattusin selle teema otsa oma probleemile lahendust otsides. Nimelt annetati mulle üks samade tõutunnustega võim. Esmakordsel proovimisel loomulikult tööle ei hakanud. Selgus, et kaitsmed läbi põlenud ja üks ka terava mõistusega kasutaja poolt traadiga asendatud. Lähemal vaatlusel selgus, et mustaks olid põlenud ka kolm takistit - R64, R80 ja R97. Vahetasin siis ärapõlenud takistid ja kaitsmed uute vastu. Tulemuseks oli see, et värske R64 andis kohe suitsusignaalidega märku, et miski pole õige. Siit ka minu küsimus, et milles võiks probleem olla?

                Comment

                Working...
                X