Teade

Collapse
No announcement yet.

Ford transit 2002 Visteon raadio ei tööta korrektselt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ford transit 2002 Visteon raadio ei tööta korrektselt

    Oleks tarkade nõus vaja.
    Nimelt Ford'i raadio töötab umbes 10-30 minutit(vahel harva ka tund) ja siis hakkab signaal järjest nõrgemaks jääma kuni kostub ainult sahinat. Ühtegi kanalit enam ei leia peale seda.
    Makk töötab ja makki külge tinutatud juhtmetega (nagu line-in) mp3 mängija kah. Ühesõnaga viga võiks olla vastuvõtjas...
    Eriti totter on, et vastuvõtja on metall kaane all mis on sajast kohast kinni tinutatud seega sinna pääseb juurde vaid ränga lammutustööga mida ma ei taha ette võtta enne kui kuulen soovituse.

    Milles asi võiks olla? Isa mul arvas, et äkki mõni kondekas hakkab läbi minema. Mina pakkusin variante, et temp. mängimisega tekib kuhugi külmjoode või niiskus mängib mäkra. Lõpuks arvasime koos, et äkki on jama selles isetehtud line-in süsteemis, äkki püüab häireid raadiosse. Ma tinutasin suure hurraaga lahti need juhtmed ja mõtlesin, et ongi asi korras, a h*i!

    Silmasin tükk aega aga kõik tundub korras olevat. Jama on veel see, et seda makki/raadiot saab testida vaid autos sees passides :S


    Panen veel ühe naljakas asja siia kirja millest võib abi olla lahenduse leidmisel.
    Käisime aasta tagasi Soomes selle sama autoga ning raadio jama oli meile teada. Aga miskipärast hakkas Soomes raadio ideaalselt tööle ja töötas ka veel kuu aega pärast Eestisse jõudmist. Müstika.

    Palun abi... mis asi seda põhjustada võiks? Olen alati iseparandaja aga seekord mõte täiesti otsas. Algaja veel noh... väga algaja.
Working...
X