Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer PD-6500 siiditeki remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pioneer PD-6500 siiditeki remont

    Tere!

    Kunagi ammu sai käe proovimiseks CD mängijate remondi vallas ostetud kaks katkist vanemat moodul tüüpi CD-mängijat. Ühe sain korda, kuid teist mitte, ja see teine ongi Pioneer PD-6500. Tegemist on 90-ndate alguse moodul CD-mängijaga, mis oma olemuselt väga imponeerib ja kindel tahtmine on ta korda teha.
    Näeb välja selline:
    http://www.dba.dk/asp/vispopup/bille...Rubrikid=22010
    Selle PD-6500 isendi puhul oli mingil põhjusel kallal käidud lugemispea optikas ja lääts ilmselt super attack sarnase liimiga sinna koledasti tagasi liimitud. See on asja üks pool. Teine probleem on läätse positsioneerimine ja fokusseerimine, mis ka ei töötanud, õigemini töötas väga laisalt ja väikese amplituudiga. Eeldan, et liigutamise draiver TA8137N on samuti vigane (teine korda saadud cd-mängija oli sarnase hädaga ja draiveri vahetamine aitas). Nüüd on siis tekkinud järgmised küsimused targemale seltskonnale selles vallas:
    1) Kas kellelgi on juhuslikult TA8137N mikroskeemi datasheet'i, sest internetist otsides seda paraku ei leia. Mõte siis midagi analoogset asemele proovida.
    2) Ei ole kindel, kas minu läätse puhastamine üleliigsest liimist ja tagasi liimine lugemispeale ka tulemuslik oli ja kuivõrd üldse selline tegevus käe vahel tulemuslik olla saab. Puhtaks ta igatahes sai päris kenasti ja oma pessa tagasi ka. Küsimus siis selline, kas on võimalik ja reaalne mõni teine lugemispea originaalse asemele panna? Ehk siis ka juba koos teise draiveriga?

    Kõik mõtted on teretulnud, sest tõsine soov on see aparaat siiski ellu tuua.

    Ette tänades,
    Priit

    #2
    Vs: Pioneer PD-6500 siiditeki remont

    Tere.Üks küsimus.Kui kodus sa oled sellise cd mängija hingeeluga mis käib sangmakile juurde.Mul siin nimelt probleem et cd osa ei näita mingit elumärki.Makk ise samsung rcd 1560.Ehk tead kust viga leida.Muud osad töötavad laitmatult st.kassetikas ja raadio.

    Comment

    Working...
    X