Selline Philipsi DVD kirjutaja nagu see http://www.peripheralcomponents.co.u...s/dvdr3380.jpg Asi töötab iseenesest laitmatult, aga sisse lülitades ei taha alati sahtlit välja lükata. DVD enda ekraanile ilmub algul kiri open ja seejärel bloced. Vajuan uuesti nuppu ilmub ekraanile closed nagu peab, uuesti vajutades jälle open ja seejärel bloced. Mitu korda klõpsutades lükkab sahtli lõpuks välja. Kui jätta mõni plaat masinasse, siis seda probleemi pole ja sahtel sõidab kenasti välja. Garantiiaeg läks mööda ja kuna tegu kirjutajaga, siis oli mul alati DVD RW sees, et saateid ja filme salvestada. Ükskord lasin sahtli ilma plaadita kinni ja nüüd proovides pea iga kord jamab nii. On kellelgi ideid?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Probleemne Philips DVDR3380
Collapse
X
-
Vs: Probleemne Philips DVDR3380
TRE.Osadel mängijatel tikub see osa mis plaati üles tõstab kinni jääma ja seda just tühja sahtliga.Tavaliselt on see küll odavamate aparaatide häda olnud aga eks kuuldavasti olevat philipsil ka kvaliteet alla läinud tänu hiina tehastele.Kui garantii möödas siis võid ju kaane maha võtta ja vaadata mis probleemi tekitab,eks see mingi mehaanika jama on.
-
Tõstaks vana teema üles. Kiskusin lõpuks pilli laiali. Nagu kodanik av2 ütles, täpselt nii ongi. Kinni küll ei kiilu see osa mis plaati tõstab, vaid sahtel jääb kuidagi sahtlit katva osa külge. Sahtlit välja lastes on näha, et tõmbab sahtlit katva plastiku kaardu. Kui mudida seda plastikust seibi mille külge plaat surutakse, siis laseb sahtli nõksuga lahti. Võtsin sahtlilt selle katte maha ja siis asi toimib probleemitult. Lahti võtsin ka selle seibi ja panin õhukesest plastikust seibi selle ratta vahele, et see ei saaks nii alla vajuda. Sahtel käis vabalt sisse välja aga ei lukustanud enam plaati ära. Võtsin seibi vahelt ära ja kokku pannes huvitaval kombel ei lukustanud ikka plaati ära, vaid plaat jäi mootori ja seibi vahele vabalt logisema. Võtsin uuesti lahti, panin taas kokku ja siis hakkas tööle. Olgugi, et panin samamoodi kokku Aru ma ei saa kuidas sahtel jääb sileda ratta külge nii kinni, et välja ei jõua sõida.
On kellelgi sellise asjaga kogemusi?
Comment
-
No nii.Jätkame siis seda teemat.Ehk oleks sul võimalus asjast mõned pildid klõpsutada ja siia üles panna.Minu mäletamist mööda oli sellel mängijal millega ma kunagi tegelesin seal kuskil magnet mis fikseeris plaaditõstja üles ja sahtlit välja lastes tõmbas samamoodi selle ülemise plastikosa kaardu.Tookord aitas ainult see,et sai sellele plastikule juurde pandud metallist tugevndus ja kuhugi sai lisatud ka seib.Sellest on juba nii palju aega möödas,et täpselt enam ei mäleta kuidas see asi täpselt seal käis.Nii,et hea oleks seda pildi pealt näha
Comment
-
Mul pildi tegemise võimalust mõned päevad kahjuks pole, aga sahtlit katva osa sees on plastist ratas ja selle sees on küll metallist seib. Võtsin selle ratta korra lahti aga, kas tegu on magnetiga, seda ma ei katsetanud. Samas see võibki olla point, miks pärast ratta uuesti kokku panemist enam plaati ära ei lukustanud. Kui see seib on magnet, siis järelikult panin selle valetpidi tagasi. Võtsin ratta ju uuesti lahti ja keerasin seibi katseks teistpidi ja siis asi toimis. Aga kas see magnet on siis liiga tugev pandud, et lahti ei jõua tõmmata?
Comment
-
Arvatavasti on probleem selles,et see plastikust osa mis paindub keerab ennast kuidagi viltu ja ei lase hoidjal õige nurga all alla kukkuda.Prooviks võid sellele magnetiga kettale midagi õhukest peale kleepida,et magneti tugevust vähendada.Võid ka proovida seda plastosa kuidagi jäigemaks muuta,et see ei painduks nii palju.Muud ei oska nagu praegu rohkem soovitada.
Comment
-
Viltu hoiab to plastikust ratas ennast küll ja näpuga teist natuke surkides laseb sahtli lahti. Millegi peale kleepimisest kasu polnud, seda juba proovisin. Huvitav kuda moodi küll sahtel ratta küllge kinni jääb. Ratas ise on sile ja liikumisruumi on tal ka seal päris mitme mm jagu, aga kuhugi ta ikka asja kinni poob.
Comment
Comment