Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ühendasin mõlemad lõppvõimud lahti ning läks käima.
Ühendasin parempoolse üksinda - ikka töötab.
Vasakpoolses on viga.
Ainus jama on selles, et kaitse ei põlenud läbi,vaid tuli suitsu hoopis. 4A asemel oli 6.3A krt :S
Need 2 põlesid vist läbi. Aga pildilt tundub, et need olid ennem ka mustad.
viimati muutis kasutaja superior; 29 April 2009, 07:38.
Ühendasin mõlemad lõppvõimud lahti ning läks käima.
Ühendasin parempoolse üksinda - ikka töötab.
Vasakpoolses on viga.
Ainus jama on selles, et kaitse ei põlenud läbi,vaid tuli suitsu hoopis. 4A asemel oli 6.3A krt :S
Need 2 põlesid vist läbi. Aga pildilt tundub, et need olid ennem ka mustad.
Kas suits tuli siis kui parempoolse üksi ühendasid ja asi ikkagi käima läks või parempoolne läks ilusti käima ja korra tossas? Pruunid takid vaevalt läbi, nad läksid lihtsalt nii kuumaks et värvi muutsid, aga kui just päris pooleks ei kärsanud? Proovisid vasakpoolset ja see ei töödanud või ainult järeldasid. Kas parema suitsemine oli pidev või viskas korraks nire üles? Kas ka heli said kätte, hääle toonis olevatest häiretest saab leida uusi vigu, kui neid on
Kui kaitsmetest puudus, siis võid mingi juhtme lahti arutada, millel sarnase paksusega traadi kiud sees ja see kaitsme klemmidekülge kruttida nii et ühendust jääks hoidma üks kiud<--see ainult katseperioodiks. Olen näinud kaitsmepaksuseid naelu selliste sees ja seda ei soovita. on sul mõõtevahendid olemas, kui viga kindlalt lõppudele Või ühele jääb, siis võib sulle lihtsam osta uus lõpuplaat, kuid ma ei ole kindel nende hindades, ise peaks ka kunagi neid hankima.
Offtopic, aga kas sa tundsid minu võimendi vastu huvi varem sellel eesmärgil, et seda asendada ja kas see huvi ka siis olla võib, kui sa sama masina korda saad? See muidugi ei tähenda, et abivalmidus ära kaduda võb.
Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Kui vasakpoolse üksinda ühendasin, siis tuli tossu.
Plaan oli küll asendamiseks. Aga kui pakutud hinnaga saab, siis võib varuvõimu osta ju, sest äkki ma ei saagi seda korda. Ning arvutikõlareid ma enam näha ei taha.
Suitsemise kohta öelda ei oska, sest loomulikult kohe, kui suitsu nägin, lülitasin selle välja.
Kui ainult parempoolne, siis töötab.
Praegu kui kõlarid küljes, siis helil on mingi sahin sees.
On ohutu üldse praegu nii kuulata?
On väga hull, kui kasutan 4A asemel 6.3A?
Kui vasakpoolse üksinda ühendasin, siis tuli tossu.
Plaan oli küll asendamiseks. Aga kui pakutud hinnaga saab, siis võib varuvõimu osta ju, sest äkki ma ei saagi seda korda. Ning arvutikõlareid ma enam näha ei taha.
Suitsemise kohta öelda ei oska, sest loomulikult kohe, kui suitsu nägin, lülitasin selle välja.
Kui ainult parempoolne, siis töötab.
Praegu kui kõlarid küljes, siis helil on mingi sahin sees.
On ohutu üldse praegu nii kuulata?
On väga hull, kui kasutan 4A asemel 6.3A?
Ausalt öeldes ei oska öelda mis võib põhjustada heli sahina, muidugi kui sul see arvuti või muu pleieri taga on, siis oleks hea kui sa sellel seadmel heli põhja paned (või peaaegu põhja), sest siis saab võimendi suuema signaali sisse ja sa ei pea volüümi võimul väga põhja keerama ja muusika taustal ei paista sahin välja (ilma signaalita helitugevust regullides peaks olema kuulda sahina tugevnemist), kui on helis mingid undamised, siis tavapõhjus oleks kas see grammmari eelvõimendi (metallkarp plaadil, mis on kahe kruviga seal kõlaripistikute juures), selle võid vabalt välja võtta. Undamist põhjustab ka vanad lüüdid.
Põhimõtteliselt võivad kaitsmete asemel olla ka paksud naelad, peaasi et mingeid lühiseid ei tekiks. Lühise korral läheb läbi nõrgim lüli, juhul kui mõni komponent talub vähem kui see kaitse siis läheb see enne nahka, aga sinu lohutuseks, sele võimu eelkäiatel neid kaitsmeid polnudki, ning pole keegi nende puudumise tõttu ka midagi halba täheldanud
Mis kõlareid sa kasutad, mis on nende takistus, juhul kui on 4 oomised, siis ei tohi neid naljalt kaks tükki ühele kanalile ühendada, kui ainult siis jadamisi. Kui monoheli sulle sobib on kõik korras, aga tänapäeval on monoheli muusika kuulamisel raiskamine, eriti kui kuulad toas ja võimsama asja taga kui köögiraadio.
grammari võimendi karp viska kindlasti välja, see võib põhjustada ka igasugu pininat jms.
Kui juhtmed lahti, siis töötab ikka ainult parempoolne kanal ja kõlar, eeldusel, et kõlareid pole kokku ühendatud.
Kaks S30 on.
Kas praegu, kui vasakpoolsed juhtmed lahti, on mõlemad kõlarid automaatselt ühel kanalil siis?
Sahin nagu kadus ära. On vahet, kas grammari eelvõimu jätan alles või võtan ära?
Stereoheli tahaks loomulikult.
Kuidas ma asja parandada saaksin siis?
Kui sa ühel kanalil juhtmed lahti võtsid, siis see võimendi osa ei tööta, siis üks kõlari pesa peaks vait olema ja sealt ei tohiks heli saada, juhul kui keegi seal juba mingit käkerdist teinud pole.
kui grammari eelvõim probleeme ei tekita (aga võib hakata) siis võib ta seal sees olla, kui tahad kuulata vinüülimängijaid, millel pole eelvõimendit.
Asja saab nii parandada, kui keegi viitsib selle katkise lõppvõimu korda teha või ostad kuskilt uue, ise ma parandada ei saa, sest pole mõõteriistu
kontrolli kas ka eelvõimendil mõlemad kanalid töötavad: eelvõimendist tuleb neli juhet, kaks läheb ühele lõpvõimendile, teised kaks lähevad teisele, proovi neid omavahel vahetada. Lõppvõimul on need kahe pesaga/klemmiga pistikud seal keskel umbes, küll ära tunned
Edit: kui sul kaks s30 mitte s30b ühel kanalil, siis peaksid ikka jadas kasutama, siis ei küpseta vahepeal seda viimastki läbi.
Kontrolli need juhtmed mis väljundist plaadile lähevad võimul, ega keegi seal midagi kokku pole ühendanud ja nalja pärast võid ka balansi nuppu keerata, äkki isegi pooled muutuvad
Kas sahin on nii tugev et kostab üle muusika või on seda kuulda ainult siis kui volume on üle poole keratud ja heli ei ole. Mis olekus sa selle võimendi said, kas oligi selline?
Keegi on selle võimendi juba ammu monoks teinud siis.
Ma märkisin kollasega väljundi juhtmed, punasega koht kuhu need lähevad, kontrolli kas seal on mneed juhtmed omavahel lihtsalt kokku ühendatud või tinutatud omavoliliselt. valgega märkisin plaadi mida võiksid ka teiselt poolt vaadata ning öelda kas seal ka mingi rada on kokku joodetud (pole originaal tina jälg) või tee pilt kui on kahtlane.
Kas sul see sisselülitamisel viitega relee toimib (ei haka kohe musa mängima vaid viivitab mõned sekid ja samal ajal vaikselt käib võimu sees paar klõpsu)?
Kas sa ka eelvõimendi asja kontrollisid, mis ma ennem mainisin, kui need juhtmed omavahel vahetad, siis peaks olema nii et balanss vasakul ja keskel aint mängib ja hoopis paremal ei mängi, kui nii siis võib eelvõimendi ikka korras olla ja parandus võib ka ära tasuda
Kas indikaatorlambid on alati põhjas paremal kanalil või ikka muutuvad vatavalt muusika muutusele?
Comment