Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika U-101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika U-101

Kunagi üks hetk lihtsalt käis mingi plõks töötamise ajal ja enam tööle ta ei läinud. Nüüd tekkis tahmine ikka asi korda saada. Mis põhjustab nende kahe 4A kaitsme läbipõlemise?

Vs: Radiotehnika U-101

Lühis, voolu kõikumine.
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Kus see lühis võib paikneda, et põhjustab just nende kahe kaitsme läbiminemist?

Comment

Rohkem kaitsmeid seal vist polegi, üks võrgujuhtme juures ja teine sisendipolkil, vaheta lihtsalt ära, kas see ei aita? mul on ka vahest niisama mõlemad läbi läinud, võis olla lihtsalt voolu kõikumine, kas muidu tööle korrakski hakkab kui kaitset vahetada?

Comment

Esmalt postitatud superior poolt
          Kunagi üks hetk lihtsalt käis mingi plõks töötamise ajal ja enam tööle ta ei läinud. Nüüd tekkis tahmine ikka asi korda saada. Mis põhjustab nende kahe 4A kaitsme läbipõlemise?

4A minul oli küll 1A kaitsmed!(Kirjutatud ka sinna korpuse peale 1A)
          Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

4A on kirjas.
            Olen vahetanud kaitsmeid, läbi on ka need läinud.

Comment

Esmalt postitatud superior poolt
              4A on kirjas.
              Olen vahetanud kaitsmeid, läbi on ka need läinud.
              Mul on sisendiplokil 0.15A ette nähtud, võrgul vist 1A. Võimendi töötab ka ilma sisendiploki kaitsmeta aga heli ei saa sisendist lihtsalt kätte, aga kui võrgukaitse ka välja lööb siis konttrolli juhet pistikust kuni trafoni.

Sul siis trafo juures kaitsmed? Kas see ei ole U 7101 asi või on hübriid?

Comment

Kokku on 4 kaitset mul. Teised kaitmsed korras peale nende kahe, mis kõrvuti paiknevad. Võimendi tööle ei lähe (vähemalt displei küll pilti ette ei võta).
                Teiste kaitsmetega ei juhtu midagi.

Comment

Ehk oskad öelda mille kaitsmed need on, või mitmes kummalt poolt, kuna ise pole sellise kaitsmeplokiga masinat näppinud, siis ei oska ise ka öelda, milles asi, ehk keegi teine, proovi näiteks erinevaid plokkjuhtmeid lahti kiskuda, kui ühendad lahti lühiseallika, siis leiab ehk ka vea, kui kirjeldada ei oska, siis oleks ka pilt hea.

Comment

Kunagi sai sõbra U101 suht uut varjanti lammutatud ja seal olid küll väljundtransside toited (ja ka mingi ekraani oma) läbi eraldi kaitsmete ja kui need läbi, siis displei oli pime jah.

Läbi võiviad minna lõppvõimu vea korral või järsku ka kõlarilühisega või siis "tundmatul põhjusel"
                    Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                    Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Asuvad keskel.

Comment

Proovi ühendada lõppvõimu toite juhtmed lahti ning vaheta siis kaitsmed ära, kui siis läbi ei lähe on viga lõppvõimus, ning siis tuleb kindlaks teha millises. Põhimõtteliselt võiksid kõik toidet nõudvad asjad lahti ühendada, kui siis läbi ei lähe on vähemalt toide korras. Lülitad jälle välja ja ühendad mingi seadme toitele järgi ja proovid uuesti, kuni leiad põhjuse mis kaitsmed läbi põletab, siis lihtsam aidata. Igaks juhuks võiksid ka kontrollida, et mõni juhe pole lahti läinud ja massiga kokku juhtunud.

Comment

Saaksid sa pildi pealt näidata, mis asjad ma lahti peaks ühendama.
                          Ning mis järjekorras siis tagasi hakkama neid ühendama.
                          Kaitsmetele hakkab kõvasti raha kuluma nii.

Comment

Samas on ka vea võimalus transides. Mul põletas TOM võim 4A kaitset nagu nalja, lõpetas selle läbi põletamise kui lõputransid vahetatud. Ning kui ma ei eksi siis transistori ülesandeks ongi sulavkaitsme kaitsmine, kui see katki siis ka kaitse läheb.
                            Raske õppustel, kerge lahingus...

Comment

Märkisin ära nii lõppvõimendi, kui ka eelvõimendi toitepistikud. Plokkjuhtmeid on lihtne lahti tirida ja tagasi panna, aga lõpul on ka need (vist eelastme omad, ei mäleta täpselt) mõned üksikud juhtmed, vaata et neid tagasi ühendades vahetusse ei ajaks, mul kunagi hajameelsusest õnnestus teha nii ühe värskelt parandatud lõppvõimendiga ja oligi kõik, vaikselt mängis jubedalt ja mida kõvemaks, seda paremaks heli läks (osa transse jäi ellu)

Esialgu võid lihtsalt lõppvõimendi omad lahti võtta (radika juures), loodetavasti sealt see viga välja tuleb

Comment

Working...
                              X