Teade

Collapse
No announcement yet.

"Estonia" 010 vinüülimängija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

"Estonia" 010 vinüülimängija

Probleem selline, et käima läheb, aga hakkab käima tagurpidi ja seda üha kasvavas tempos, ühelegi nupuvajutusele ei reageeri, kihutab aina edasi. Kas keegi oskaks korda teha? Ühes töökojas käisin, neil aga polnud asja elektriskeemi ja seetõttu jagu nad temast ei saanud.

Vs: "Estonia" 010 vinüülimängija

Vaheta kõik el.kondensaatorid. Kui hästi läheb, siis see aitab. Skeemid on netis olemas, tuleb vaid veidi otsida.
    Kolakoguja

Comment

Tänan, eks ma teen selle ära, siis annan ka tulemusest teada!

Comment

huvitav, kus kiviaja nurgas see töökoda asus, et internetti seal ei tunta...
        elektrimootri polaarsus sellisel juhul kuidagi sassi, kas kuskilt lülitist või regulaatorplokist...
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt
          elektrimootri polaarsus sellisel juhul kuidagi sassi, kas kuskilt lülitist või regulaatorplokist...
          Kui sa tunneksid huvi kuidas seal mootor ja tema juhtplokk lahendatud on, siis ehk ei ajaks nii lolli juttu polaarsusest
          Mootor hakkab reeglina õigetpidi õige kiirusega käima peale lüüdivahetust juhtplokis.

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt
            Ma ei tahaks neile halba reklaami teha, muidu ju toredad inimesed, see, et nad pole viitsinud ajaga sammu pidada on küll nende isiklik probleem ja sellest kahju kannatavad kõige rohkem ikka nemad ise... Alguses ma arvasin, et mu lapsed selle plaadimängija ära lõhkusid, plõksisid võib-olla nuppe liig palju, kuid nüüd on lootust, et see päris nii ei olnud, lihtsalt lüütide eluiga sai läbi, igal juhul tänan!

Comment

Working...
            X