Teade

Collapse
No announcement yet.

CD boks (Alpine Comp Disk Changer) tõrgub

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    CD boks (Alpine Comp Disk Changer) tõrgub

    Tere!

    Süüaluse täpne nimi on Alpine CDC CHA-S634. 6-paadi mängija mp3 toega.

    Kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis meie kooselu algas 2005. Ise olen navi toega VW Passati raadio-cd mängija. Meid pandi paari mingi vahejubina abil. Vana, ainult CD mängiv boks visati välja- oligi teine sihuke piiratud võimetega.
    Töötasime koos aastat-kaks tõrgeteta. Siis otsustas boks jonnima hakata. Peale umbes tunnist töötamist jääb vait ja annab endast välja vaid vaikust + mõned vaevu kuuldavad "krõpsud".
    Kui peremees näpib mind korraks FM-funtsiooni ja siis naaseb CD-juurde, hakkab boks küll jälle tööle, aga seda algusest. Need sõnad, mis siis juhi suust tulevad, ei kannata trükimusta (plaadil on mõnel juhul üle 100 kompressitud loo). Kui varem jäi boksile meelde ümberlülituse koht ja lugemine jätkus katkestuse kohalt, siis nüüd on boks nagu "eila sündinud"- tabula rasa

    Ja jälle, peale umbes tunniajast plaadikeerutust saadab eetrisse vaikuse.
    Mis tal kuradil häda on? Või mis minul on?

    Peremees on käinud möödaminnes mõnest hiiglasuurte reklaamidega autoaudioga tegelevatest firmadest asja uurimas, aga vaadatakse nagu kohtlast. Nemad ainult paigaldavad, ei remondi. Kui soov, paigaldavad uue aga remontime käivat au pihta. Vai pole teadmisi- mine võta kinni.

    Ehk siin kellegi nupp nokib ja on sportlikku huvi?

    Lugupidamisega, VW navi toega lustikummut.
    viimati muutis kasutaja MarekA; 13 m 2009, 13:16.
Working...
X