Teade

Collapse
No announcement yet.

televiisor philips katki

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    televiisor philips katki

    Mul on selline mure, et mul kineskoop televiisor ja ainult tv3 ei näita analoog signaaliga. Kust kohast seda viga võiks otsida või teab keegi mis täpsemalt viga?

    #2
    Vs: televiisor philips katki

    Teleril on selline mingi kena kopsik(mis iganes ta nimi on, ehk mõni targem teab). See on siis see koht, kus sul antenn külge ühendatakse. Enamuse juhtudel on seal sees see samune kopsik, mis kipub ära surema. Osadel juhtudel aitab selle vahetamine, osade puhul mitte. Pmst võiks selle välja vahetada, aga ma ei garanteeri, et selle viga on. Viga võib peituda ka teleri emaplaadil. Who knows! Aga kui teleril on olemas AV sisendid või ka Scart sisend, siis oleks ehk mõtekam see viga üldse parandamata jätta(sest teleri teisi funktsioone see ei tohiks segada) ja soetada endale Digi TV-d näitav karp e. ZuumBox vms. Kuna antenn(ma saan aru) on kenasti katusel, siis pmst võiks osta selle kasti sinna vahele. Esialgu, kui on võimalus, siis tasuks ehk laenata tuttavate või kellegi käest prooviks, siis saaks teada, kas on vaja ka uut antenni või selle kaablit. Ahjaa...ja viga ei tasu peituda üldsegi telekas, vaid ka antenni osas võivad olla nn oksüdeerunud ühendused, mille tõttu ei näe osasid kanaleid, mis siis, et osasid ikkagi näeb. Edu!
    It works better if you plug it in

    Comment


      #3
      Vs: televiisor philips katki

      to:ccayser

      teemaalgatajale: Loomulikult ära räägi, mis marki see telekas on ja kuidasSa vaatad (oma antenn või kaabel). Oma antenni puhul ka saatjamast ja antennitüüp.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

      Comment

      Working...
      X