Teade

Collapse
No announcement yet.

LG 32LX2R ei tööta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LG 32LX2R ei tööta.

Tere!

Mure siis järgmine, LG LCD teler ei taha töödata, ta võtab korrask voolu sisse ehk sisi hakkab eest see punane tuluke korraks tööle ja siis kustub. Ja kui ma võtan voolu juhtme natukeseks ajaks välja ja sisi uuesti proovin, siis teeb jälle sma jama.Mis võiks telekal viga olla ja kes oskaks seda tallinnas korda teha?

Ette tänades!

Vs: LG 32LX2R ei tööta.

väga tõenäoliselt on lüüdi viga, kuid 100 prossa kindel ei saa olla, sest alati saab midagi veel pekkis olla. ise muretsesin umbes 2 nädalat tagasi idee poolest "katkise taustavalgususega" LCD ekraani. Viga oli selles, et 4 toiteahela lüüti olid paistes. käitus ta mul nii, et võttis pildi ette, koos hõõguva lambiga, siis ootasin mingi 20 sekki ja pauhh, pilt eest läinud, ei mingit reageerimist, ainult toitetuluke vilkus veidi. Võtsin toitejuhtme välja ca 10-ks minutiks ja panin sisse tagasi ja ring hakkas otsast peale. Minu soovitus on sul mitte seda enam sisse ja välja lülitada, sest tekitad ohu lüüdi üldse õku lasta, ja siis on asi veel hullem(plaat igasugust paska täis ja oht on veel midagi ära lõhkuda). Kas aga mure selles on, ja kes sul selle ära parandab, ei tea. Endal praegu aega ei ole, sest Sess on tulekul, ja samas ei julge ka vastutust võtta, et too asi lahti kraapida ja vaadata. Pärast keeran veel midagi pekki ja siis lüüakse üldse mättasse. Edu
    It works better if you plug it in

Comment

Esmalt postitatud Hostie poolt
      Tere!

Mure siis järgmine, LG LCD teler ei taha töödata, ta võtab korrask voolu sisse ehk sisi hakkab eest see punane tuluke korraks tööle ja siis kustub. Ja kui ma võtan voolu juhtme natukeseks ajaks välja ja sisi uuesti proovin, siis teeb jälle sma jama.Mis võiks telekal viga olla ja kes oskaks seda tallinnas korda teha?

Ette tänades!
      Oli täpselt sama käitumisega Sharp 32LCD, viga oli toiteplokkis, ma sain õnneks garantii korras korda.

Comment

Just natuke aega tagasi hakkas minu 26 tolline Sharp lcd sama asja tegema punane tuli põleb ja lülitan sisse hakkab roheline põlema mingi 5-6sek põleb ja lülitab automaatselt välja ,mingit pilti ette ei tule ,nüüd hakka garantiisse viima, krt pole aastatki vana

Comment

oskab keegi öelda, et kui ma viin teleka poodi tagasi garantiisse ,peab see olema karpi topitud või võib niisama viia??

Comment

Working...
          X