Teade

Collapse
No announcement yet.

Hitachi 32LD6600 B ei võta voolu sisse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Hitachi 32LD6600 B ei võta voolu sisse

    Tervist,

    tundub asjalik foorum, seega mõtlesin, et küsin arvamust. Ise neid remontinud ei ole ja ega oskagi. Teema siis selles, et pealkirjas mainitud LCD teler jooksis mängides lihtsalt kokku. Pilt läks ees mustaks, kuid eespaneelil jäi veel voolu tuli põlema. Pult ega midagi enam ei reageerinud, seega lülitasin selle voolust välja (kui mõtlema hakata, siis nagu lihtsalt kadus vool ära). Uuesti vooluvõrku pannes ta enam voolu sisse ei võta. Kas see lõhnab üles öelnud toiteploki järele? p.s. Palju selliste toiteplokid üldse maksavad...

    Tänud!

    #2
    Vs: Hitachi 32LD6600 B ei võta voolu sisse

    Uus toiteplokk võib pahatihti ikka kõvastikallim olla kui praegu eluka vigaste komponentide vahetamine. Enne ka nähtud, et kuivanud toitelüüdid rikuvad adapteri tööd...uus adapter maksab sadu kroone, paar kondet aga mõnikümmend.

    Comment


      #3
      Vs: Hitachi 32LD6600 B ei võta voolu sisse

      Tänud vastuse eest. On juhuslikult ka ettepanekuid, kuhu sellise asjaga pöörduda?

      Comment


        #4
        Vs: Hitachi 32LD6600 B ei võta voolu sisse

        sel isendil on täitsa omapäraselt keeruline toiteplokk.skeemile vaadates ei saa esimesel pilgul arugi,et kuidas ta töötama peaks.
        vaevalt et kusagil toiteploki vahetatakse,küllap tehakse korda.
        sellised mured hakkavad nüüd üha rohkem inimesi vaevama,nii et anna pärast teada,kus parandasid ja palju maksma läks(või lahendasid oma probleemi klassikaliselt-uue teleri ostmisega)

        Comment

        Working...
        X