Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
üks kanal mängib eriti vaikselt ja ragiseb.ja A ja B variante ümber lülitades teeb üldse arusaamatuid asju.
üks tarkmees ütles,et selles vidinas asi ja see vidin on välja võetud
kui ma ise asja jagaks siis ei paluks abi
Elow, äkki oskad natuke detailsemalt viga kirjeldada? Selles mõttes, et mul endal ka Pioneeri võimendi ja viga tundub sinu kirjelduse järgi sarnane olevat. Pikemalt kirjutasin ennem "Brig 001" teemas. Äkki Pioneeride viga vms?
Esimeses postis pildil olev element on selle võimendi lõpu transistor (üks paarist). Iseenesest on väga kummaline vea kirjeldus ja soov. Lõpu transid töötavad paaris 2SC2525/2SA1075 ja on imelik, et üks oleks puudu või üks on maha põlenud ja teine terve jne.. Tundub imelik igaljuhul. Siin vaja asi enne üle vaadata. Ma ei tea, kas see transistori paar saadav on, aga saab alati asendada tänapäevasematega. Kui tõesti kedagi ei leia, siis millalgi peale jaani võin aidata.
Elow, äkki oskad natuke detailsemalt viga kirjeldada? Selles mõttes, et mul endal ka Pioneeri võimendi ja viga tundub sinu kirjelduse järgi sarnane olevat. Pikemalt kirjutasin ennem "Brig 001" teemas. Äkki Pioneeride viga vms?
Ei ole pioneeride viga, siin täiesti teine situatsioon.
viimasest postitusest paar aastat möödas,vahepeal Jyrka vahetas lõputransid ära ja pill töötas pikka aega korralikult niikaua kuni polnud vaja sisendite nuppe valida (mängis ainult raadio)
sai soetatud juurde kassetikas ja veel mingi dvd mängija millelt hea plaate mängida.
sisendi lülitid krõbisevad! mitu lõlitust tuleb teha ja logistada enne kui heli mõlemasse kanalisse saab.
Kuidas puhastada,määrida õlitada või muud sellist.
Kas keegi aitab?
pilt siin kui kedagi huvitab pilli välimus
Comment