Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem Wharfedale 9.5 kõlariga.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem Wharfedale 9.5 kõlariga.

Tere, selline mure siis, et ei oskagi öelda millal, kuid mingi hetk märkasin, et üks kõlar (Kõlariteks: http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=15) pläriseb muusikat kuulates väga hullusti. Sai siis veits oma tarkusega vaadatud ning plärisejaks osutus madalasagedus(bassi) element, teine kõlar ning sama kõlari teised elemendid mängivad kõik ilusasti. On mingi võimalus, et tegin asjale kuidagi ise liiga või lihtsalt praak? Väliseid vigastusi tollele pläriseval elemendil pole. Kõlarid ise on üpriski uued, maksimaalselt kaks kuud vanad ja ma ei tea kust maalt hakkab piinamine, kuid oma arust ma seda küll teinud pole. Võimendiks on Denon PMA-355UK (http://www.denon.co.uk/site/frames_m...detail&Pid=197&), korra on saanud lihtsalt proovimise eesmärgil helitugevuse nuppu üle poole keerata, kuid kindlasti mitte üle 75% pole käinud ning ammugi pole mänginud pikemat aega valjult, kui üle poole sai keeratud siis tuli moonutus sisse kuid seda sai tehtud kohe alguses ning midagi ei juhtunud, minu teadmiste järgi ei tähenda väikene moondumine helis kohe seda, et kõlarid läbi lähevad.
    Ausaltöeldes ega ma ei teagi, kas mu komplekti nõrgim lüli on võim või kõlarid, andmeid vaadates ütleks et võim, kas siis üldse saaks kõlareid lõhkuda selle võimendiga, ühegi teise heliallika taga need kõlarid pole olnud.. Palun siis abi, et äki keegi oskab kosta, mis võiks probleem olla ja kas tasub ka garantiisse pöörduda või võib see enda poolt põhjustatud viga olla?

Karl

Vs: Probleem Wharfedale 9.5 kõlariga.

Kas see on plärin või nagu kraabib ?
    Proovi suruda koonust sissepoole, aga mitte ühest kohast toedates, vaid nii et võrdselt sissepoole liiguks. peaks tunda olema kas kraabib vastu kuhugi.

Võib ju proovida nii et paned kasti pikali...et kõlar ylespidi ja proovi siis kas pläriseb, hea kui saaks ainult bassiga proovida, et ülejäänud helid ei segaks.

Aga kui garantii kehtib võib ju kontrolli viia.
    viimati muutis kasutaja -JFC-; 28 m 2009, 22:30.

Comment

Tänud vastuse eest.

Tegu pigem plärinaga ja kui kõlar tagurpidi keerata pläriseb edasi, väga häirivalt. Katsun garantiisse viia lähiajal aga kurat ei saa aru, mis sellise jama põhjustas.

Comment

Üks variant mida ma tegelt hästi ei usu aga ehk on kasti sees lahti miski ja käib vastu kõlarit.
        mul juhtunud nii et need traadid mis papi külge kinnituvad hakkasid vasta pappi plärisema.
        Proovi äki ilma bassita, kas sama element ikkagi pläriseb.
        Või on kummiserv lahti...mida ma tegelt kaa ei usuks hästi.

Comment

Käis kõlar siis garantiis ja oligi nii, mida Te -JFC- pakkusite, et midagi kõlaris lahti. Kuna ise järel ei käinud, siis täpselt teada ei saanudki, et mis lahti, aga helistades mainiti, et olevat olnud midagi praagilt liimitud. Igatahes korralik tegutsemine kaupluse Tuhat1 kodumasinat poolt, midagi paha pole öelda, kõlar jälle korras ning hetkel kui probleeme pole, olen väga rahul nende kõlaritega.

Comment

Working...
          X