Teade

Collapse
No announcement yet.

Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

    Soovitan soojalt microsoft wireless intellimouse 5000 vms...maksab kuni 600 eek...oleneb kust ostad. Patareid (ja akud) töötavad kuni 6 kuud (peaks olema maailma pikema ajaga), rullikut saab ka paremale/vasakule lükata, back ja forward nupud vasakul pool. Hiir väga mugav (hea käes hoida, sest on ergonomiline, raskust kyllalt, millest kinni hoida ja ei ole eriti väike ta kah nyyd)
    Juhtmevaba (laua peale käiv vastuvõtja, mis peaks olema 1.2m)
    Originaalselt kyll USB, aga USB-ga pole ma kunagi seda tööle saanud. Kaasas on USB to PS/2 pulk.

    Linky kh

    Endal vast 5 aastat olnud ja pool aastat tagasi tulid alles kulumismärgid (aga see oli kukkumise pärast vist) Tahaks nüüd sama hiirt osta uut...

    Comment


      #17
      Vs: Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

      See A4 tech töötas kenasti usb kaudu ja saatja oli laua all koos arvutiga, nüüd aga nuppudega jama. Värv muidugi ammuilma kulunud. Mida arvata speedlingi hiirtest? Hetkel on pilk jäänud logitech V320-le.

      Comment


        #18
        Vs: Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

        Ja jätagi see pilk sinna Logitechi peale.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

        Comment


          #19
          Vs: Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

          mingil põhjusel post kadunud, anyway, vaata ka Trust toodangut kui logitech ei sobi, need on viimasel ajal suht ok tavakasutajale(kunagi müüs sama saasta nagu d-fruit), aga hoia eemale d-fruit,defender,A4tech, jms saastast.
          Eeemale hoia ka k-saluunist, garantiid seal pole ja kst mis fake asju müüvad seal, hohkem nagu bingo et kas said hea asja või mitte.
          Ordis on näiteks suht ok valik.
          Onu billi ma ei toetaks, 1,2m on väga lahja ikka, realsuses töötab rahuldavalt vb 40cm nagu see canyon millesr rääkisin.
          Lisaks arvatavasti vastuvõtjaid eraldi ei saa. Mx5000 oli aga sinihammas, kui läpaga ära lõhkusin usb pulga oli nii klaver kui hiir nõus töötama trust sinihamba pulgaga(see lõhkumatu sest nii pisike, ei jää kuskile kinni).
          Veel logitechist vaata laseriga versioone, töötab ka peeglil, sai katsetatud kui ostsin ja oh imet töötaski, tava hiir ei liikunud kuskile.
          viimati muutis kasutaja murphy; 11 m 2009, 12:25.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

          Comment


            #20
            Vs: Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

            Sai veel lammutatud seda A4Techi ja ei muutu seal midagi, ikka peab jõuga vasakut klahvi tallama. Sai juba uus hiir ka ära ostetud, milleks
            sai lõpuks valitud logitech V220. Kätte sain ta 399eeguga euronicsist. Täitsa normaalne tundub esmapilgul ja garantii on koguni 3 aastat. Arvan, et see teema on ennast ammendanud ja võib ära kustutada.

            Comment


              #21
              Vs: Kummaline probleem juhtmeta hiirega.

              kolme selliselt käituva (raske vasak klahv) hiire puhul on mul nt olnud konkreetseks probleemiks hiire klahvi plasti füüsiline kulumine. klahvi alaosa on selline väljaulatuv plastijunn, kus lülitiga kontakti saab suht väike pindala. sel kohal on näha klahvile sisse kulunud vagu mikrolülitist... aidanud on kerge jootekolviga sokerdamine.

              Comment

              Working...
              X