Teade

Collapse
No announcement yet.

Videokaardi x800 AGP 256MB remont

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videokaardi x800 AGP 256MB remont

Tere
    On tõrge sellise videokaardiga. Kasutades on nimelt punased triibud ekraanil. Ise arvan, et viga võib olla mäludes. Keegi tegeleb sellise asja remondiga? Palju maksma läheks?
    Viga on kindlalt kaardis. Teises arvutis testides sama asi.

Vs: Videokaardi x800 AGP 256MB remont

maksma läheb ta sulle niipalju, et:

a) Viid asja garantiisse (kui seda üldse on)
    b) Lähed IT kauplusse ja ostad omale uue kaardi

Teatavasti on videokaardi komponentide vahetamine/remontimine võrreldav teadus ja täppistööga kui isegi mitte pole tegu võimatu ülesandega.

Comment

Okei, siis loobun

Comment

võid proovida veel Riva Tuneriga midagi näppida. Võin eksida, aga minu meelest sai seal graafika kive välja lülida, aga võin ka valesti mäletada, sest ma ei ole seda ise katsetanud, ja sellest mainis sõber mulle mõned aastad tagasi
        It works better if you plug it in

Comment

riva tuner on nvidia kaartide jaoks. antud isend x800 peaks olema ati.

mälu kive keegi siinmail vast ikka vahetab. see üldjuhul eeldab, et oleks teine kaart olemas kus pealt neid kive maha võtta. ja arvatavasti ei saa asjast enam asja, kui mälukivi on bga kestas (külmjooted jäävad ja kuumaga hakkab jupsima hiljem)

Comment

Riva Tuner toimib ATI kaartidega kaa...sealt saab mälu kiirust ja videoprotsessori kiirust regullida...paar protsenti on mul mõlemad juurde keeratud...kui liiga palju siis lööb triibud sisse...

Aga triipe on mul ekraanile tekkinud, lahti olen nendest ka saanud...tegin korraliku tolmutõrje, yhe korra aitas kaardi eemaldamine pesast...

Comment

Working...
            X