Teade

Collapse
No announcement yet.

Telekas lülitab ennast välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Telekas lülitab ennast välja

terv,

probleem LG telekaga, mis lülitab ennast Stand-by'le. Alguses tööle pannes töötab umbes 40 minutit, lülitab ennast välja, paned tööle ja mõne minuti pärast lülitab ennast uuesti välja... siis töötab jälle mõnda aega jne.. On kellelgi tegemist olnud sarnase veaga? Ma isegi ei tea, kust viga otsida.

Vs: Telekas lülitab ennast välja

kuna sa teleri täpset mudelit ei raatsi anda,siis hetkel lühike ja konkreetne diagnoos:teler on katki

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
      kuna sa teleri täpset mudelit ei raatsi anda,siis hetkel lühike ja konkreetne diagnoos:teler on katki
      irw cx-21d70x.

Comment

oled kindel et LG?
        vahest siis CF-21D70
        sel juhul vaata kõigepealt trükiplaat toitetrafo ja STR juurest hoolega üle.otsi peeni rõngakujulisi katkestusi raskemate(ja kuumenevate detailide alt)

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
          oled kindel et LG?
          vahest siis CF-21D70
          sel juhul vaata kõigepealt trükiplaat toitetrafo ja STR juurest hoolega üle.otsi peeni rõngakujulisi katkestusi raskemate(ja kuumenevate detailide alt)
          ei x on ka seal taga. Mis asi on str?

Comment

korealased tõmbasid oma kitsad silmad pea olematuks,aga ikkagi keeldusid seda mudelit enda omaks tunnistamast.

STR on suur mikroskeem toites

Comment

ma arvan telekas konde vmt väsib lihtsalt ära vahepeal

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt
                ma arvan telekas konde vmt väsib lihtsalt ära vahepeal
                selge, eks vaatan hoolega kõik asjad üle ja annan teada. Aga kas sellel "soft" ei saa sellist asja teha?

Comment

ma ise ei tea midagi telekatest aga arvan et kondekad vms väsivad ära on olnud mul ühel sõbral nii

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt
                    ma ise ei tea midagi telekatest aga arvan et kondekad vms väsivad ära on olnud mul ühel sõbral nii
                    Poiss saa söö rohkme putru ja loe tarku raamatuid, siis tuleb sinna halli ollusesse natuke mõistust.
                    (soovitus teemasse oli hea aga kui ikka sellest asjast midagi ei tea, ei tasu niisama huupi pakkuma hakata ja teemat solkima hakata). (üritasin mitte kuri olla aga igal poole selline läbu tüütab ära)
                    Nagu juba kasutaja Elektrik maini ühes teema ssiis eel modereerimine tuleb peale vist panna jah.
                    Teemasse- kas see välja lülitamine hakkas lampi pihta või eelnes sellele ka mingi tegu/nähtus teleka juures?
                    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
                      Poiss saa söö rohkme putru ja loe tarku raamatuid, siis tuleb sinna halli ollusesse natuke mõistust.
                      (soovitus teemasse oli hea aga kui ikka sellest asjast midagi ei tea, ei tasu niisama huupi pakkuma hakata ja teemat solkima hakata). (üritasin mitte kuri olla aga igal poole selline läbu tüütab ära)
                      Nagu juba kasutaja Elektrik maini ühes teema ssiis eel modereerimine tuleb peale vist panna jah.
                      Teemasse- kas see välja lülitamine hakkas lampi pihta või eelnes sellele ka mingi tegu/nähtus teleka juures?
                      1. Ei tea, kas sellele midagi eelnes, sain selle juba selliselt.
                      2. Ei maksa iga asjapärast nöökima hakkata. Kui Teil on vaja suletud foorumit, kus ainult mega tegijad koos, tehke endale suletud foorum, kuhu igaüks regada ei saa. Inimene tuleb ikkagi heast tahtest aitama kedagi, vahet ei ole, kas sellest on kasu või mitte. Mina ka ei jaga telekate siseelust palju.

Comment

Working...
                      X