Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas monitor peab 24h enne välja lülitatud olema, kui...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas monitor peab 24h enne välja lülitatud olema, kui...

Kas LCD monitor peab olema 24 tundi enne välja lülitatud et temalt kondekaid lahti joota ja asendada uutega ???

Vs: Kas monitor peab 24h enne välja lülitatud olema, kui...

Kondekad peavad lihtsalt tühjad olema, et sa sealt näppides voolu ei saaks. Võid neid ka manuaalselt ise tühjendada, siis ei pea 24H ootama ja on kindel et on tühjad. Miks sul neid vahetada on vaja?
    Condemn the hive.

Comment

kuidas neid manuaalselt tühjendada? panen mingi ledi otsad vastu ja konde jookseb tühjaks?

monitor hakkas streikima ning võtsin lahti, avastasin et viis kondet olid paisunud, mõtlesin et ilmselt nende viga

Comment

põhiline konde, mis sul vaja tühjaks saada, on see 82uF 400DCV lüüt....seda ma soovitan tühjendada tavalise elektri pirniga....lühistada juhtmega vms, ei soovita. Ehita selline vidin, kus sul on E27 pirni sokkel ja sealt väljuvad kaks juhet, mille otsas on kaks isolatsiooniga krokodilli. Ühendad need lüüdi otstele ja saadki skeemi tühjaks. enne ühendamist soovitan mõõta, et pinge lüüdil oleks ikka alla 220 voldi. Üldiselt laadub ta ka ise tühjaks....lihtsalt hoia voltmeetrit peal ja vaata, kuidas volt kukub ja seda kindlasti teeb ta kiiremini, kui 24 tunniga. Ma olen paar korda sealt surakat saanud....ütleme nii, et värskendav tunne on

edit: ahjaaa, ja LED jäta mängust välja....see sureb kiiremini, kui jõuad tere öelda
        It works better if you plug it in

Comment

jajah

ei jaksa nüüd sellist vidinat kohe tegema hakata... aga ehk on tunni aja jookseb siis kahe tunniga tühjaks? aa ja .. maanduse pean peal hoidma? või jookseb tühja õhku tühjaks?

Comment

võta jämedam kruvikeeraja ja lase otsad korraks kokku

Comment

üks just seda teha ei soovitanud ju...

Comment

no ma ei soovitanud jah....aga ega see volt nüüd seal väiksemahtuvusega lüüdis nüüd nii kaua ka sees ei ole. Viska tester peale ja sa näed, et sinna ei jää peale minutit eriri suurt volti sisse. Ega senikaua ei juhtu midagi, kuni sa oma näppe sinna ahelasse ei topi, kus see kuni 400V alalispinet jookseb. Ja ega see skeemiosa ei tee nüüd ringi peale ka tervele plaadile
                ootad minuti...vahetad vajalikud asjad välja...vool sisse ja peakski olema olemas.
                It works better if you plug it in

Comment

okei ma arvan et sain piisavalt palju targemkas juba

Comment

Working...
                  X