Kas LCD monitor peab olema 24 tundi enne välja lülitatud et temalt kondekaid lahti joota ja asendada uutega ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kas monitor peab 24h enne välja lülitatud olema, kui...
Collapse
X
-
Vs: Kas monitor peab 24h enne välja lülitatud olema, kui...
põhiline konde, mis sul vaja tühjaks saada, on see 82uF 400DCV lüüt....seda ma soovitan tühjendada tavalise elektri pirniga....lühistada juhtmega vms, ei soovita. Ehita selline vidin, kus sul on E27 pirni sokkel ja sealt väljuvad kaks juhet, mille otsas on kaks isolatsiooniga krokodilli. Ühendad need lüüdi otstele ja saadki skeemi tühjaks. enne ühendamist soovitan mõõta, et pinge lüüdil oleks ikka alla 220 voldi. Üldiselt laadub ta ka ise tühjaks....lihtsalt hoia voltmeetrit peal ja vaata, kuidas volt kukub ja seda kindlasti teeb ta kiiremini, kui 24 tunniga. Ma olen paar korda sealt surakat saanud....ütleme nii, et värskendav tunne on
edit: ahjaaa, ja LED jäta mängust välja....see sureb kiiremini, kui jõuad tere öeldaIt works better if you plug it in
Comment
-
Vs: Kas monitor peab 24h enne välja lülitatud olema, kui...
no ma ei soovitanud jah....aga ega see volt nüüd seal väiksemahtuvusega lüüdis nüüd nii kaua ka sees ei ole. Viska tester peale ja sa näed, et sinna ei jää peale minutit eriri suurt volti sisse. Ega senikaua ei juhtu midagi, kuni sa oma näppe sinna ahelasse ei topi, kus see kuni 400V alalispinet jookseb. Ja ega see skeemiosa ei tee nüüd ringi peale ka tervele plaadile
ootad minuti...vahetad vajalikud asjad välja...vool sisse ja peakski olema olemas.It works better if you plug it in
Comment
Comment