Teade

Collapse
No announcement yet.

univ.pult +vuffel dvd.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

univ.pult +vuffel dvd.

Sai sebitud paari 6lu eest yks dvd mängija. Sahtli mehhanism puruks. Sain selle sis kuidagi 6igesse hambasse ja tööle.

Kuna see käkk on täpselt sama m66tu , kui mu v6im ja tyyner , sis m6tlesin , sobib välimuselt kokku ja oleks hea sellega (mp3)(dvd)plaate kuulata .

Pull on aga see , et peale esimese loo ta midagi ei mängi , sest next ja back nupud mp3 plaadi puhul ei toimi .Oleks vaja nooli.

Olemas on ka universaalpult , aga ma ei suuda neid kuidagi koostööd tegema panna.

dvd: procaster dvd-002
    pult: A Selection .(googeldamine ei aidanud)
    (kahjuks koodid kaduma läinud ja automaat otsinguga ei 6nnestu )

Kas äkki on kellegil sellele puldile koode(teen kohe pildi ka) v6i teab , millega saaks seda dvd mängijat juhtida.

pult siis selline
    viimati muutis kasutaja whiteshark; 26 m 2009, 13:19.

Vs: univ.pult +vuffel dvd.

Kas kellegil pole äkki selle puldi manuali? Netis googeldades leidisn mingi 6petuse , kuidas saab sellele yamada softi peale panna.
    Sellest järeldan , et yamada softiga ühildub originaalpult. Seega ,kui kellegil peaks üle olema yamada v6i procasteri pulti siis v6ib sellle soodsalt mulle loovutada. Ilmselt on neid analooge lihtsalt erinevate nimedega veel , mille puldid sobiks.

Iseenesest ma arvan , et mu puldil on selle jaoks kodeering olemas , aga automaatotsinguga pead salvestama reshiimi siis , kui dvd ennast välja lylitab , aga see dvd mängija on nii uimane , et kui ta ennast välja lylitab on pult juba paar korda edasi vilkunud.

Comment

Working...
    X