Teade

Collapse
No announcement yet.

videokaamera sony streigib

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

videokaamera sony streigib

tere

Mure videokaameraga, mini dv kaamera sony dcr-hc42. probleem siis selles , et kui panna salvestamis mode-sse on ees ainult must pilt, recordib ka musta pilti. kui mahamängimis reziimi panna siis pilti näeb.
    varemgi lindistamisel igast nalja teinud , ala hyplev pilt jne. kas seda on võimalik veel mõistliku raha eest parandada ja kas yldse on. filmitud on sellega 4 aastat suht tolmuses keskkonnas.

Vs: videokaamera sony streigib

Tuttav probleem. Oli endal Sony DCR-TRV265E ning anomaaliad nagu aeg-ajalt esinev hüplev pilt ning rohelised värvid, kuni lõpuks oli pilt üleni must. Oleks vist kaamera ära visanud, kui poleks Sony kodulehelt leidnud infot, et teatud aastakäigu kaameratel oli CCD (maatrits ehk sensor) valmistatud ebakvaliteetsest materjalist ning neid sai seetõttu tasuta lasta Sony ametliku parandaja juures korda teha. Minu aparaadil oli muidu garantii ammu läbi, aga võeti ikka rõõmuga vastu.
    Minu vana teema selle kohta:

Edu!

Comment

Vs: videokaamera sony streigib

helistasin arwestisse ja sensor läbi jah, mul kaamera 4a vana umbes, et tahetakse minimaalselt 800-1000 krooni remondi eest. õnneks kaameral on video IN olemas, niiet leian talle muu rakenduse. pole mõtet remontida selle raha eest, kuigi pilt on kõvasti parem kui tänapäeva odavkaameratel.

Comment

Working...
      X