Teade

Collapse
No announcement yet.

digi pildiraam ei tööta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

digi pildiraam ei tööta

sai vist põrutada.braun, diagonaal 19 tolli.ostetud saksast.ekraani valgus töötab aga pilt ette ei tule.kas tuleb maha kanda või oskab keegi aidata?asub tallinnas

Vs: digi pildiraam ei tööta

Alustuseks võta lahti ja piilu sisse, kas lahtiseid otsi/külmjooteid paistab.

Comment

asi on uus.lahtiseid otsi ei näinud

Comment

Kuidas LCD ise välja näeb, linnukesi/lillekesi peal ei ole? Kas arvutiga ühendatav- kas arvuti näeb seda?

Comment

ekraan läheb ühtlaselt sinakaks aga pilti ei näita.sees on ka kõlarid,heli pole proovinud.olen võhik sel alal.oleks vaja meistrit kes asjale hinge sisse puhuks.raha eest loomulikult.

Comment

Võin asja uurida, aga seda tuleval nädalal. Kontakteeru: ccayser@gmail.com
            It works better if you plug it in

Comment

mul on mure selline et digi pildiraam esitab pilte ja videosi väga kehva kvaliteediga.
              Kas LCD on muutunud vigaseks või tasub siiski viga veel otsida emaplaadilt.
              Aparaat ise on cibox C109 D
              Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

niipalju olen saanud targemaks et LCD on korras sest sain seda kontrollida teises sama pinnide arvuga asjas.
                Kas on vihjeid mis jupid veel vääriks kontrollimist, hetkel tegelen kõikide viikude üle jootmisega.

et siis pilt on, aga suht kehv, triibud sees ja võbeleb.
                Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Working...
                X