Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung syncmaster n74

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung syncmaster n74

    Tere. Kas keegi oskab nõu anda? Mul on samsung syncmaster n74 lcd monitor. olen seda kasutanud 75hz sagedusega, voolu juhe ei andnud korralikult ühendust ja nüüd jookseb üle monitori, vertikaalselt paremas servas, peenike punane triip. Kas on seda viga võimalik kuidagi iseseisvalt parandada, või tuleb uus monitor osta (mida endale lubada ei saa)?

    #2
    Vs: Samsung syncmaster n74

    Ei ütle küll, et nii on, aga üldiselt ei saa seda viga parandada. Tegu on pikslite reaga, mis ei saa kas signaali, või on kontrolleris midagi sassis. Arvan, et 75Hz võis teha veidi liiga...üldine sagedus, mida kasutatakse vanematel LCD-del on 60 Hz. Ja eeldan, et tegu on syncmaster 740n monitoriga?
    It works better if you plug it in

    Comment


      #3
      Vs: Samsung syncmaster n74

      kui liigutasin voolu juhet, töötas monitor korraks jälle korralikult (juhe ei anna korralikult ühendust), aga kui liigutasin, tuli jälle see triip sinna. Kas ei või viga juhtmes olla?

      Comment


        #4
        Vs: Samsung syncmaster n74

        Ühte triipu ta tavaliselt ei tekita...vb on viga selles, et signaali plokk on lahti vms...liiguta parem signaali juhet ja vaata, mis siis saab, ehk aitab see kuidagi. Muidugi ei tee paha ka teise kaabli katsetamine(teine samasugune või võimaluselt kas DVI või D-SUB, embkumb juba kasutuses on)
        It works better if you plug it in

        Comment

        Working...
        X