Teade

Collapse
No announcement yet.

audes sw-u4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    audes sw-u4

    Leidub siis äkki siit foorumist keegi kes parandaks sellise voofri võimendi sw-u4,vbl ka väike arvatav summe mis võiks minna ,täpsustuseks oskan aint niipalju öelda et kui võimendi sisse lülitan siis kõlarist kostub ainult tugev urin.

    #2
    Vs: audes sw-u4

    endal on ka sama woofri võimuga probleeme olnud.. nimelt mingi kiip läks läbi ja põletas kaitsmed koguaeg läbi aga üks siinse foorumi kasutaja vahetas kiibi ära ja nüüd korras. kuid 100% korras pole võim juba algusest peale olnud ( olen 2. omanik ) nimelt öösel vaikselt mussi kuulates vahepeal lülitab ennast välja ja kui bassikam koht tuleb siis jälle sisse ning nii võib ta ennast sisse-välja lülitada minutis oma 10 korda ning iga lülitamisega käib ka kõva 'plaks' läbi... päris nii ei peaks see vast olema, kui vaid leiduks keegi kes oskaks neid võime päris korda teha oleks väga super

    Comment


      #3
      Vs: audes sw-u4

      Võiks olla küll mõni tarkpea,mul oli ka selle klõpsimisega probleeme,vaikseltmuusikat kuulata oli võimatu muudkui klõpsis ja siis lõi urina sisse ja kõikk.

      Comment


        #4
        Vs: audes sw-u4

        Selle teema võib vist lukku nüüd panna,paranduses käis võimendi paldiski mnt 24 ja läks maksma 550.- ,töötab perfektselt ei mingeid plõkse enam ega midagi.

        Comment

        Working...
        X