Teade

Collapse
No announcement yet.

Muusikakeskuse võimu kaitserelee rakendub

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Muusikakeskuse võimu kaitserelee rakendub

niisiis mul mingi muusikakeskus, nime ei tea, korpust pole aga muidu viga siuke et kui sisse lülitan ja võimendi tööle läheb on ca sekund kõlarites heli ja siis lülitub see circuit braker või see sisse, (kõlarite ja võimu vahel)

juhtus asi nii et ma panin mingi suvalise traafo vahele (mitu mähist ja üks oli ühendatud) ja mängis 6-e oomi peal natuke, kuni see relee sisse lülitus ja heli kõlaritest kadus, läks kaitsesse... siis natuke sai uuritud mis juhtus, lõppvõimu traafo kaitse läks, sai uus pandud ja toimib, kuid siis hakkaski heli kaduma, muidu lõppvõimu kiviks on stk407-090 ja tahaks siis teada et kas võib see nn. circuit breaker vigane olla nüüd või mis ?

Vs: Muusikakeskuse võimuga jama

Mitte midagi ei saa aru.
    Condemn the hive.

Comment

Suur tõenäosus, et STK kivi läbi...

Comment

...või siis "circuit breaker"
        kui pipit näen,siis palun tal lisaks spungile ka see "circuit breaker"üles otsida

mul on õudsalt piinlik,aga mis asi see "circuit breaker" ja kuidas teda ära tunda kui mul muusikakeskus jälle lahti tuleb võtta?
        (seda juba päris tõsiselt)

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt Vaata postitust
          ...või siis "circuit breaker"
          kui pipit näen,siis palun tal lisaks spungile ka see "circuit breaker"üles otsida

mul on õudsalt piinlik,aga mis asi see "circuit breaker" ja kuidas teda ära tunda kui mul muusikakeskus jälle lahti tuleb võtta?
          (seda juba päris tõsiselt)
          No vanematel võimudel on see keeratav. Niiöelda korgid. Uuem teema on nupuga. http://en.wikipedia.org/wiki/Circuit_breaker See on siis seal võimu sees, millel pole kesta, lihtsalt jupid on kuidagi laiali ja siis on veel suvaline traafo sinna pandud suvaliselt ja lõpptulemus on see et ei tööta. Võib ju vabalt lõpu viga olla? No algul mängis kuue oomiga aga siis läks heli kõlaritest kaitsmesse ja no ma ei saa seda lahti et heli sealt välja võtta.

Teemaalgataja, kirjuta oma mure niimoodi et kõik aru saaksid.
          viimati muutis kasutaja Scott; 04 March 2010, 02:35.
          Condemn the hive.

Comment

Palju see "suvaline traafo" sul pinget annab, on see sobiv ?

Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
            Suur tõenäosus, et STK kivi läbi...
            No ei ole ju läbi....sellest segasest jutust luges välja küll et võimendus toimib aga kaitserelee rakendub mõne hetkega.
            http://hparchive.com/
            https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Vs: Muusikakeskuse võimu kaitserelee rakendub

No kui juba võim kärssatas kaitsme läbi ja kaitserelee peal, siis on ju suur tõenäosus, et kiviga miskit sassis. Tuttaval oli kah üks keskus, millel STK kivi lasi küll õrnalt ja kragisevalt heli läbi, radikas kah tõmbas kiiresti kuumaks.
              Aga mis teha, kui teemaalgataja nii segaselt seletas ja ma ei saanud täpselt aru..

Comment

nii, vabandaks et kehvasti seletatud sai, see suvaline traafo on kõlari ja keskuse vahel, selleks et oome rohkem saada (4 ohm kõll oli, keskus tahtis 6), varem oli lahja toroid, mis üle kuumenema kippus ja tahtsin panna võimsamat, toroidi ei leidnud kusagilt ja panin traafo, lasin mingi minut keskmise võimsusega, kuni kaitserelee rakendus ja uuel katsel hakkaski kaitserelee koheselt rakenduma kui võim tööle läks.
                kas mitu mähist võis olla see mis selle põhjustas?, kuna tollel traafol oli mitu mähist, millest kasutasin ühte et saada sobiv takistus.
                see traafo on siin pildil...
                Lisatud failid
                viimati muutis kasutaja eesti3range; 04 March 2010, 19:11.

Comment

inimese leidlikusel(võiks ka teist sõna pruukida)pole piire!
                  mähisel tuleb mõõta pinget,mitte takistust.paistab et sa lasid siiski STK läbi,seda paremal juhul.halvemal juhul aga...

Comment

Working...
                  X