Teade

Collapse
No announcement yet.

CD mängija jukerdab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    CD mängija jukerdab

    Selline mure, et üks odavama otsa CD kipub tihtilugu (just plaadi alguses) "viskama". Ei sõltu sellest kas on originaal või CD-R.
    Peaks olema KSS-210A transport (mudel on AIWA XC-300).

    Laseri viga ei usu, kuna loeb igast saasta, TOC-i lugemisega kunagi probleeme pole ja silm on ka puhas(tatud). Pigem tundub asi olevat mehaanikas. Hammasrattad ?

    Mis teha annaks ?

    #2
    Vs: CD mängija jukerdab

    Kui mõtled viskamise all vea tõttu plaadi väljaviskamist, siis odavama otsa mehaanika kulub kiiremini, tekivad lõtkud (ka plastikust hammasratastes) ja kui laser ei olegi veel päris tuim, tuleb ikkagi kogu seade väljavahetada.
    Laseri pea pisikesel plaadil on mark, telli selle järgi uus, nt Oomipoest.

    Comment


      #3
      Vs: CD mängija jukerdab

      Mul tegelikult puudub CD-de remondikogemus, aga oma peaga arvan samuti, et asi mehaanikas. Ma kontrolliks näiteks, ega see renn või mis ta nimi ongi mille peal laseri asjandus liigub, et tal äkki on otsa poolt (plaadi alguse piirkonnas) näiteks kuivanud vana õli või mustust, mis takistab vabalt liikumist, ühesünaga äkki vajab puhastamist. Teine asi, mis pähe tuleb on see, et ega seal ei sõida kaasa mingit lintkaablit, mis võib kulunud olla ja ühes asendis ühendus katkeb.
      viimati muutis kasutaja Rom; 27 m 2010, 10:31.

      Comment


        #4
        Vs: CD mängija jukerdab

        Täpsustan defekti - muusikasse tekivad 0,5 sekundilised pausid, klõpsud ja hüpped, täpselt nagu keegi raputaks playerit. Siis mängib edukalt edasi. Selliseid "klikke" on u. korra minutis. Ja just plaadi alguses. Nagu sõltuks kuidagi joonkiirusest ?
        Plaadi või lugude äratundmisprobleemi pole, samuti "välja viskamist". Põmst. loeb igast saasta.

        Ei, mustust ei ole. Seda kahtlustasingi esimesena. Hammasrataste hambad ka nagu silma järgi kulunud pole... Küll aga tundub, et võiks seda valget möksi natuke sinna panna juurde. Mis see on ja kus seda saab ?

        Comment


          #5
          Vs: CD mängija jukerdab

          Nägin seda remonditeemat tänu müügipakkumisele. Kui plaadi alguses tundub et nagu joonkiiruse säilimisega on jama siis tuleb plaadiveomootori pukse niisutada. Need on kuivaks muutunud, plaadi algus loetakse plaadi seest väljapoole ning seega on mootorile vajalikud voolud väiksed, nii väiksed et tulenevalt ülemäärasest hõõrdumisest ei suuda masin kiirust stabiliseerida. Hiljem vajalik vool kasvab, hõõrdumine jääb tresholdi piiresse ja vigu enam ei kuulda.
          Valge möks on tehniline vaseliin. Ükski õli ei püsi seal pikka aega viskoosne, seepärast siis vaseliin. Aga mootori puksi vahele võib küll nn õmblusmasinaõli tilga lasta.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

          Comment


            #6
            Vs: CD mängija jukerdab

            OK, tänan soovituste eest. Eks proovin järgi kui aega saan.

            Comment


              #7
              Vs: CD mängija jukerdab

              Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Hiljem vajalik vool kasvab, hõõrdumine jääb tresholdi piiresse ja ...
              Oijah, targad inimsed loevad ja ma loll kirjutan seukest... et mõtlesin muidugi seda et vooltugevused jäävad lubatud tresholdi ehk hoidealasse...sorry.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

              Comment

              Working...
              X