Teade

Collapse
No announcement yet.

WOODOO PX1504 võimendi remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    WOODOO PX1504 võimendi remont

    Võimendi andis siis otsad Lihtsalt poole sõna pealt jäi vait... Üldiselt võtab kõik tuled veel ilusti põlema, mis seal on. Makki käima pannes, tõmbab korra woofi membraani sisse ja siis laseb lahti, kõik mida see võimendi hetkel maki järel teha suudab. Makk mul natuke pikema mõtlemisega enne kui muusikat hakkab laskma käima pannes. Ühendasid siis telefoni võimendile järgi, ja remote vahele panin ühe lüliti- kui sisse lülitasin võimendi, siis vast üks pool sekundit tuli sealt muusikat ka.
    Esialgu arvasin et lõputransid (vist on need, pole ise eletroonik tegelikult) http://fotoalbum.ee/photos/siim1314/66722087 ühesõnaga siin pildi peal näeb, need bd250c ja bd249c. Sai siis rõõmsalt ära vahetatud ning katsetama.
    Kõik tundus alguses ilus ja tore, woofer jälle töötab (Y). Sättisin maki sätted võimu jaoks paika ning asusin volüümi keerama, ja siis see võim jälle vait jäi
    Nüüd mõtlen siin et mis või kus võiks viga otsida.

    See et ta sealt vähe mustaks on tõmmanud, pole minu käes juhtunud, kord juba need transid vahetatud.
    Nüüd uurisin veel vähe seda asja ja seal üks püsti seisev trans bd240c tundub olevat ka vahetusse läinud millalgi, et seda siis ka testida, kas tänu sellele võivad need bd249 ja bd250 läbi minna?
    Ning veel see takisti mis seal bd250-i ees on, see tundub juba palju suurem(mõõtudelt) kui teised samas kohas asetsevad takistid. Keegi on seal vist isetegevust teinud, aga ega see mingit ohtu ei kujuta endas?

    Oh nüüd sai küll pikk jutt ja palju küsimusi, aga tänan juba ette, kes lugeda ja vastata viitsivad

    #2
    Vs: WOODOO PX1504 võmendi remont

    alusta pingemuundurist.seal võiks umbes +/-35V välja tulla
    vaata,kas pinged on võrdsed

    Comment

    Working...
    X